Во иста фаза сме. За десет дена 6м, лесно се врти на стомак ама не знае назад и цела ноќ вежбаме… газот у вис лево десно, не иде ќе заплаче,ќе ја вратам назад по 10мин истото. Уморна сум сабајлево како маратон да трчав. Кога проаѓа ова кажувајте поискусни
Пишувавме погоре посче 1 скок и кај мене смени неолкју дена па ич неќе да спие .. дали по 5 10 мин.. и спие на мене а гп легнам отвори очи наспан е не плаче се смешка.. и така цел ден... сега уште малку во втор скок ке влесиме па ќе виидме штп ќе ни донесе
Има ли некоја искуство со ќилибарно герданче? Во план сум да и земам на ќерката, се мислам дали од 2 месеци да и ставам или порано или покасно треба?
Кај секое дете различно делува ефикасноста на било кои капки. Во консултација со педијатар ќе видиш што да дадеш и ќе процениш дали е ефикасно. Кај нас најголем ефект имаше сирупот Нурсе Харви , а давав и биогаја. Сум читала дека и Инфакол ги фалат
Cepce kako se koristi( glupo prasanje ama prv pat mi e), dali se stava celo i se ceka temp da spadne? Posle kolku vreme se dava sirup ako ne paga?
Ne mu pomagav jas, samo 2 3 pati. Ostaviv sam da sovlada i da znae kako iako nekogas ke zaplacese od nervoza. Za ne cela nedela nauci sam da go izvadi raceto.
Бебе ноќе спие дури 10 до 12 сатаа сврзи со 2 3 будења.. денски е хаос.. спиење слабо.. дури одручекта надвор вколича знае да спие како тррба.. а дома цел ден се мачеме за да спие 5 10 мин толку.. и е свеж се наспал.. за недела дена правиже 2 месеци
Zdravo majki ve molam za sovet od iskustvo prbata doza rota e primena na 29ti imame vtora doza ama nema da sme tuka dali e problem ako se odloI 20 dena
Жени јас иам проблем изглеа. Дали е некоа депресија не знам.Многу сум среќна, пресреќна, ама осеќам некој немир во мене, некој страв, морам да сум до бебето, да го гледам секоја секунда. Ми набија сите шубе, ова требало она требало, навечер ни јас ни бебе надвор, викам бебе секако не ама барем јас до дворот, јок не смеело. Ова требало да се стави кај шо спие она требало. Толку психички ке пропаднам шо мислам дека правам нешто не ко шо треба.. Нервозна сум до немај каде.. А ке презборам на плачка ме тера.. Чаре?
Постпородилни хормони..истата сум и јас.. два месеци скоро не сум сменета и мене мр нервираше мн што се кажуваја одстрана а иначе мен да ме прашаат како сум јоокк нема шанса ... до кога ќе тррае нз
Ние го купивме и ни стои у соба за украс страв ми е се врти на сите страни и плус жешко е уште тпа му фали на него