Да, нормално е, сѐ додека не видиш да кашла, или да е убаво затнат, или да му тече нос, не се секирај. Ние редовни контроли си правиме, на плуќа ништо нема, крвна слика супер, така што не е тоа знак на болест.
Zdravo, jas cuvam macka 3 god, se porodiv pred 3 nedeli od prv den e tuka so malata no pod nadzor celo vreme, vo soba kaj sto spieme ne ja pustam radi vlakna, a vo dnevna preku den sme zaedno, mackata ne e agresivna ne go napagja, ni za sekoj slucaj ne ja ostavam bez nadzor. Samo treba mnogu pogolema higiena cistenje na toaletot, usisavanje itn.
Обиди се преку игра да го уморуваш мах. Јас по цели денови го оставав на меше, секогаш со различна играчка или различна игра.. базен сега ти е идеално. Во овој скок премногу учат, колку побрзо му помогнеш повеќе ќе спие и ќе јаде.. ама ќе помине
Нај хорор ни беше и нас, 5 ти смешка, ама затоа 6ти + регресија во спиење..баш те утешив исто се однесува ко во 4ти скок
Ние според апликацијата излеговме од скокот ама изгледа не дрма регресија.... Одбива да спие со плачење заспиваме...а изгледа и заби почнуваат така да.... Инаку колку трае регресијата 20та недела сме?
Да те утешам кај нас откако заврши 4тиот како друго бебе да имав. Петиот ме продрма исто ама ни приближно на 4ти. Стисни заби,ќе пројде
Фала ви на сите за споделеното искуство, многу значи вака да се прочитаат убави искуства, особено бидејќи никој од моето опкружување не ме поддржува во одлуката да продолжеме да си живееме заедно Јас сама веќе ги запознав и како што очекував после душкањето мачката го игнорира бебето (барем за сега)
Тоа се муабети што често ги слушавме и со сите се карав Ми рекоа буквално фрли ја мачката, му кажав на дотичниот дека не мора да доаѓа ако му смета