Isto se slusa i nie na ad sme. Mi bese kazano od prijatelki toa e od vozduhot sto go goltat so smukanje na siseto. Ne znam kolku e tocno.
Бебево ми настина, има проѕирни мрсулчиња на почеток на носе и крчи. Крчеше и пред некој ден на педијатар кога го носевме ама ништо не ни рече. Тт има 36,9. Не трпи да е покриен и чорапите ги соблекува цело време. Дали да му ставам некое спрејче? 20 и неколку дена е.
Физиолошки и со аспираторче чисти го. Најлесно би ти било да купиш спрејче со солен раствор, ама буквално истото е со обичниот физиолошки раствор, само поскапо.
Смееш, како не смееш, тоа е тое дете.Јас со ковид бев со бебе од 2недели. Можеш маска да си ставеш да не го заразеш бебето. Почесто проветрување и дезинфекција на работни површини
Мамички малата има 43дена саботата не ми беше какана, вчера ептен малку се искака. Од вчера прди повеќе и мириса, сега се искака пред 30мин и некако потечно од предходно бевме направени до гуша. Ја сликав пелената извинете за непријатната слика дали ви изгледа на проливче .. се извинувам уште еднаш за сликата
Мајки приметив дека бебето повеќе ми плачи кога му се спие и не е до толку од грчевите, абе плачи се треска у мене, од кога ке се измачиме и двете се успива. Навика стана тоа. Како да ја променам навиката?
Majki na moite maki nema kraj , bebeto ja prefati streptokokata od mene , 5 dena sme vo Cair i nisto ne pomaga da se simne , Crp 15 , dali ima doktor vo Skopje kade sto moze da go nosam na infuzija (terapija) a da ne mora da lezam tuka vekje psihicki se unistiv .. Ve molam sovet …
Постои ли адаптирано во пакување за едно јадење. Не такви во кутии пошто многу краток рок имаат кутиите.
Во Babytol coli има пробиотик. Едното шише е пробиотик, другото е пробиотик. Ако не е честа ваквата столица не се секирај.
Дали ги оставате во релаксатор да преспијат дента и по колку време може највеќе во него? Првото не сакаше релаксатор и не го ни користев,сега близначињата сакаат во него. Денеска и двете заспаа во релаксаторите во 9.30 дури до 12.часот.Многу е или не?
Pa i moeto spiese iskreno, ne znam dali bese vo red ama nemu mu bese prijatno pa go oatavav po saat ili 2 maks.
Педијатарот ми рече да не давам ништо .. еднаш беше вчера вака и од тогаш нема какано само мокри пелени ќе видам денес како ќе биде.
Здраво мамички, од која возраст го сменивте транспортерот со седиште за во кола? Ние имаме месец и пол скоро два, веќе ноџињата почнуваат да му излегуваат од транспортерот и мислиме дека му е мал на бебо па сакаме да купиме седиште за во кола од 0-што е па се до 36кг.