Ќерка ми кога и давав само babylove ги прифати, мене ми беа океј. Имав купено и од Чико обични и антиколик, не го сакаше никако. На тоа антиколик многу брзо смени боја цуцлата, babylove држеа ама јас ги менував често. Околу 200 ден се шише, 80 ден две резервни цуцли
Може ли да ми пуштип слика од шишето и исто од резервните цуцли .... пошто немаме дм ние па ќе речам да ми донесат ... бебево е 3 и пол месеци ...па какво шише да бараат
https://zegin.com.mk/index.php/mk/b...takleno-shishe-0-24-meseci-120-ml?language=mk еве го шишето,има и 240мл https://zegin.com.mk/mk/baby-nova-s...atomska-forma-0-24-meseci-velichina-m-2-cucli еве ги цуцлите, извини погрешно инфо малце 120 ден биле
Мајки, има ли реално разлика меѓу шишињава? Зеленава пластика стварно помага за грчеви, гасови и рефлукс? Се мислам кое да го нарачам.
Од филипс имам повеќе шишиња, ама без тоа внатре пластиката. Самите цуцли според мене се многу добри, и без тоа супер се шишињата. Не голтале децата повеќе воздух со шишето во споредба со цицање. Имав од друга фирма со таков додаток со првото дете пред 5 години, ужас за чистење, ситни делчиња, го дадов кај свекрвата чисто да има резерва шише кај неа, за кратко фати мувла зошто не знаела како да го исчисти правилно.
Девојки, син ми е многу бел. Забележав кога лежи на страна нозете му се една врз друга и многу му зацрвуваат дури на стапалцата како помодрени. Иста ситуација и вчера во раце кога го држев. Дали е загрижувачки или е нормално? Имала некоја слично искуство?
Колку мали? Син ми е 4 месеци, помислив да не го стега памперсот или бодито во тие позиции. Ќе пробам кога е гол дали ќе биде исто.
1, 2, 3 скок не ги осетивме баш ....знае да спие кратки дремки и кога е е во скок.. таков му е денот што викам...сега сме вп 4ти скок досега имаше два дена да е така понервозен,сака враце, ако го остаам одма плаче.. да ме гледа сака ако ме изгуби од вид исто плаче...мислам дека трае 1 месецц ама нема да е цел месец така некој ден помирни , некој понервозно и така ..им се развива мозочето па мора да е така
Не знам дали мојов е во скок 9 недели и 5 дена е. Последниве неколку дена е кенкав, кратко спие... жива ненаспана сум. Дали има и он корона ама без некои изразени симптоми или е скок не знам. Се збудалев и јас дека ем сум уморна, ем имам кашлица и омалаксаност..
И моето има на горното непце ама мене ми личат на афти. Од кога почна да ги пика рацете во уста, постојано има по една.