Пробани сите подлоги, најдобра опција е Локо Кроко. Најдебели се, супер квалитет и ок цена (во споредба со Нама на пример). Имаше две големини во Локо Кроко (не знам дали уште има), таа од 1100 денари е топ!
Дали сте приметиле промена во однесување на 3 недели од термин, имаше ли некој скок тогаш што го нема во апликацијата? Дајте утеха дека е скок и ќе помине зашто кичмата ми страда уште сега.
Од детска хирургија не пратија на неврохирургија и таму докторот ни рече ништо не е ама магнетна да се направи. Дијагнозата која ја имаме на извештајот е неуроектодермален канал. Термин за магнетна ни закажаа на 18.12 што за мене беше предалеку. На крај направивме во Систина ехо и докторот рече дека е добро, нема потреба од контрола, ниту од магнетна. Отворот со тек на време треба да се затвори, а и таков отвор имале многу луѓе за кој не ни знаеле. И јас не го забележав како аномалија затоа што е суво и не менува форма. За да бидеш мирна можеш да го однесеш на детска хирургија.
Мајки зошто секое ставање на града почнува со плачки? Си имам млеко и океј е се ама рика цела се врти..
Моево со шишето е такво. Не плаче, ама не пие доволно. Се врти, прета во раце смее, цуцлата не ја стега.. Живци искорнав. Претходно 120мл на три саати ги пиеше брзо.. сега помалце пие и се лигави пола саат.. изгледа скок е иако според термин на раѓање не вика така.
Со што ги чистите подлогите за под? Му купив ама не знам со што да ја исчистам зошто знам дека ќе ја лиже. Нонстоп се става во уста. Дури и ќебето го јаде. Не знам што е добра опција за чистење дека после ќе го излиже тоа... на стомаче нонстоп така прави.
Da imav i pred da dobiv se ubiv od bolka , morase soprugot da se grizi za sin mi od sto ne bev sposobna
Здраво, после колку време се закажува втора доза од шестовалентната вакцина? Првата доза ќе на примиме на 18ти Ноември а на 21 Декември патуваме за Германија до 2 Јануари. И дали и колку може да се одложи втората доза доколку ни се погоди во ист период со патувањето?