Па незз колку е точно ваљда околу 6700, 6800, пред 3 недели беше 6300. Еден оброк му е 200,.еден навечер во спиење 120, другите по 150.
Секој месец го носам. Матичната ми вика на два месеца, ама јас си го носам во Систина кога не го носам кај нејзе.
Не знам дали е прашањево за тука или ако има друга тема, упатете ме: Уште немам добиено по породување. Арно ама не сум раат. Минатата недела имав неколку дена бледо розев исцедок. Па вчера темно црвено ама оскуден. Па ништо цел ден. Малку тапа болка ко за добивање денеска и пак некој црвеникав секрет. И мислам дека 3-4 недели наназад еден ден во неделата ке имам таква болка. Ама немам добиено саглам. И долго имав безвеза исцедок до кај 11та недела, нешто жолто, па розово... и мислам дека прекина тоа прочистување. Дали ви се има случено истото и дали е ова нормално? Јас замислував дека нема да имам исцедоци ако немам добиено и кога ке добијам дека ке знам што е што. Мнг ме буни ова.
Да прво. Дојам, плус ад. Само од минатата недела почнав и со измолзување после секој подој за да стимулирам млеко, некако ми намали периодот. Едит: видов има посебна тема за ова. Пишав и таму.
Жени прашувам за блиска личност. Дали знаете некоја жена што бае од бодежи (клинови). За машко бебе се работи, 2 месеци има. Не знам за што точно се работи ми рекоа да прашам
Не знам ни јас, прашаа реков ќе прашам и јас. Ако знае некој океј ако не никому ништо тоа е.. не знам каков проблем има малото
4400 ни наплатија пред два месеци. Таму е роден. Сега во ноември закажав, ќе известам ако има промена на цена
Како успевате да им одржите цврсти денски дремки? Моево е неспијач од раѓање, па или ич не дреме, или тешко ќе се успие, кога еднаш ќе заспие денски. Проблемот е што сака да ми спие во раце и истиот момент кога сакам да го префрлам во креветче, се буди и вреска. А, во креветче да го оставам да заспие - нема шанси. Цуцла не сака многу, ама примеќам дека кога денски дреме, не спие цврсто зошто ја цуца.
Во раце го држам за да спие. 4 ипол мес е, од раѓање е вака. Прво ради грчеви, сега ради скок. Топ ми е, се изнагледав серии.
Јас повеќето во раце ми спие, е сега последните недели неколку пати ми успеа да го префрлам и да си продолжи, јас сватив дека доколку има неколку кратки дремки мора една или две подолги од 1 или 2 сати. И кога има неколку кратки 10/20 мин потоа е уморен веќе и се успива и кога го оставам не се буди.. ама и тоа зависи некогаш знае да вреска и пак да го земам во раце. Кај нас различно е секој ден
Мајки од кои пелени сте задоволни? Користевме babylino, супер беа, откако му ја сменивме бројката според килажата, нонстоп е прокиснат. Само што му сменам, веднаш прокиснува