Pa da i toa e nesto vestacko masla cuda koj znae sto e…pa i za plivit D3 isto stom go zemas so recept znaes deka e lek.
Нас ни е многу сув воздухот дома, божем земав за во спална навлажнувач, кој знае дали врши работа. Нема везе, муабетот ми е знам и јас да и шприцнам во нос солен раствор од време на време, за да се навлажни служокожата. Кажи ми колку време долго го користиш, има ли ограничувања или може колку сакам?
Беба се исфрли по лице. И одма Биодерма, јас без мозок купив. Ама бебешки акни беа и си поминаа. А на Мустела си бевме и сега пак продолжив со Мустела. Нека троши Биодерма маж. И така има проблем со кожата на главата, супер му одговара.
Девојки дали има некоја што имала 4 месечно бебенце и главчето уште не го држело стабилно? Дали после се било ред? Овој го држи ама му шантра малце. Закажав за понеделник преглед со физиотерапевт и ми рече педијатарот и за секој случај со невролог. Ама додека ги дочекам прегледиве со невролог и физиотерапевт ќе се пореметам
Jas da ti kazam da ne se sekiras mnogu. Ne sum doktor neZnam ama mene taka me ispanici matic pedijata za pogolemiot za pdpt navnayre nesto na dvajca ortopedi bev mi rekoa nema vrska normalen e pdot laj deteto. Mozebi samo preventivno te prakja ne se sekiraj
Za bebeto 1-2 ma den, golemiot 3 pati po 2 prskanja. Jas nautro i navecer isto si prskam na mene. Neveruvam da ima ogranicuvamje ama sigurno e dobro i pauza da se napravi
Мајки, по колку млеко ви пијат на точно три месеци? И друго, од кој месец мислите дека е сооветно да се ставаат во бокс (оградица со подлога)?
Imase joga ako ne se lazam ama toa bea vezbi i masazi za bebinjata.. drugo neznam. Vezbaj doma sama mojafitmama imase vezbi za so bebe.