Тоа може да нема врска, така да се погодило. Ако сте примиле рота, може да има стомачни тегоби и течна столица, нормално е.
Мајки породени со царски, дали перницата за доење е исплатлива? Дали се користи? Како поддршка, дали полесно би ми било да ги држам/дојам бебиња со перницата?
Јас купив мислев ќе ја користам ама еднаш пробав и не ми е ич згодно. Седнувам го земам во раце со тежина потпрено на нмоите нозе и така цица, полесно ми е плус перницата треба секаде да ја носам со мене. Ова е мое искуство тебе може ќе ти е полесно со неа
Мајки на машки деца, како ги миете доле, отварате, не отварате? Педијатар е категоричен да не се чепка, до 4 години, само ќе се отвори, маж ми се запнал морало да се отвора да се чисти. Другарки со машки деца обавезно ми викаат да се отвора, на една другарка малиот му се залепило, го сецнале. Гугл вика да не се чепка, само ќе се отвори. Не знам што да правам...
Јас на бањање ептен малце го отворам колку да замијам кремата што се собира. Очигледно не доволно пошто докторот кога го отвори беше црвено. Јас сеуште не знам колку треба да го отворам дека ми е страв да не направам беља.
Како најдоа дека е комплетна интолерација на лактоза? И моите деца се на тест со интолерација (зошто и јас и маж ми двајцата сме), но тој тест е предиспозиција само.. кај нас немало до сега да се испита дали е во моментот интолерација, туку тоа се само генетски тестови (можност да се развие интолерација, немора да значи дека има). Докторка гастроентерохепатолог ми објасни цело Скопје да направи тест, кај пола ќе има интолерација..И какви симптоми имаше?
Знам дека има тема за напредок во тежина и висина, но тука се генерациските бебиња па да прашам, од 3ти до 4ти, и од 4ти до 5ти месец колку напреднаа во тежина вашите бебиња?
Антипиреа лепенки. Се ставаат на местото на боцнатото, за ублажување на болката. Од таа вакцина да, 38 крена, само вечерта. Денес е подобар
Па не знам дали тој пушти поголеми солзи или јас и сестрата груба, уште има крв на ножето на боцнатото. Јас мислам се препотив. Собирај сили, мене психички многу тешко ми дојде Лепенките се Антипиреа.
Доколку плака многу покрај лепенките дај далерон, мене така ми кажаа, да ублажи болка. Според кг ќе ти кажат колку мл.