Вечерва и облеков тенки шпикозни без ништо одоздола, еве ја испотена е на вратчето. Значи 27 степени е претопло... Флешбек од претоплото лето ме мава
Кај нас дома е од 24° до 25° имаме боди со прерамки тенко шпикозни така сме преку цел ден дома седиме на подлога доле за спиење е во истото само плус ја ставам во вреќа без ракави доле е полукруг со страничен патент за да не ја покривам цела вечер и таман е не е испотено бебо и е на гради и грбче таман ни ладно ни топло. Иначе во вратот е нормално да е малку испотено така ми е кажано
Koe kortiko ti go prepisaa? Ako trae dolgo ne bi cekala za da vovedam cansaten. Ako ne ti e tesko pusti slika ili pistimi link od drugata tema kaj sto postiras
Во вратче или грбче ке го пипнеш. Ако му се топли образите, тогаш му е претопло. Рачиња и ножиња може да се поладни кај бебиња. И кај нас дома е топло, преку. ден околу 23-24 степени. Му облекувам боди по брателки, боди со ракави, тритекс тенки, чорапчиња и шпикозни плишани без ракави. Некогаш му се рацете поладни од моите ама градите мубсе секогаш топли и ноџињата. Јас пак се мислам да не го пренаоблекувам.
@Tea SK колку имаше бебе зелена кака и сменивте Хипот? Добро, чисти брисеви, ја слушна др.добра е, ама од сабајле и навечер, влечеме мрсули, дури од сабајле и цела крчи во носот. Ќе ја вратат за вакцина утре ако е вака со носето?
Од Бејби лав имаше зелена кака. Кога сменивме на Хип жолта стана. Чим ти хрчи со носот одложи малце вакцината.
Од каде да купам убав силиконски сет за хранење, kidsandco гледав но боите кои ми се допаѓаат се sold out, важно да е квалитетно, да не е кинеско.
Ист е и син ми. Капа ставам кога го шетам надвор, по дома не, ни за спиење не. Детето се роди во јуни, ама толку не поднесува алишта, до средина на август само на пелена беше. Почнав полека со боди, па чорапи, па панталони. Едвај издржува, кога го гледам нервозен, соблекувам панталоните по дома оти е топло. Сега кога излегуваме го облекувам убаво, мислеш ќе скокне од транспортерот да може додека одеме некаде, од што има толку слоеви алишта на него. Толку е среќен кога е гол, кога го пресоблекувам. Само лето за него.
Nova tema nova dilema.. macka nadvoresna sto seta niz dvorovive spiela vo transporterot Osven sto ke isperam sekoj del predlog dajte mi so sto da dezinficiram?? Mozebi vie koi cuvate domasni milenici znaete nesto okolu ova?
И мојот е во јуни 26ти твоето??? Да не сме се погодиле на Гак најмили се ракчињава цел ден смешко е да ти е мерак да го чуваш , јас сум била намќор невиден моите викаат еднаш се немам насмеано ..