Ми има логика да е од вакцината, мене ми кажаа и кога и ја дадоа првата дека е можно да се случи тоа и одма да контактирам педијатар доколку се случи, добро е штом немало сега, нека нема и понатаму, само спомни обавезно на следното вакцинирање.
Дали е океј за декемвриско бебе за излегување од болница, боди на долги, чорапчиња, шпикозни целосни со се такво за ноџиња и рачиња (какп ракавички) и капче ? И секако дебело кебе за врз транспортерот. И исто така алишта, тетра, постелнини, ќебиња, дали е доволно како за првпат на 40ка да се исперат ?
Јас перам од старт на бебо се на 60. Јас би ти рекла наместо кебе скафандер да имаш за толку мало бебе е ладно декември .. ние сме сега 4ипол месеци ја изнесувам по боди на кратки шпикозни хулахопчиња и скафандер
Mozes kompletce goren i dolen del, jaknice nekoe meko ili dukserce, kapce, na noze nekoi toplincinja i kebe
Звучи океј со тоа што шпикозните дебели треба се и чорапчињата високи, ќе биде покриено во кола и капче не најтенко некое средна дебелина. Јас перев и сеуште перам на 40.
Сега ова ми има смисла зошто вчера бевме на ручек во гласен ресторан и не ни можеше да заспие таму а му се спиеше и синоќа не пукна цела ноќ стануваше око не склопивме..
Дефинитивно има врска. Еве го вчера сами дома јас и он, од дома не излеговме, синоќа си спие, прво мрдање во 4 за млеко, и продужи, еве го уште спие.
Кога се вози бебе во кола не е препорачливо да носи скафандер или дебела јакна бидејки не можеш добро да го врзеш. Ако не дај боже има судар поради воздушните џебови кои се прават и нели јакните се такви мазни детето ќе летне од седиштето колку и да милслиме дека добро сме ги стегнале каишите. Ова е препорака додека го возите во кола. Има и видеа за ова од доктори кои работат на ургентен во Америка и која е причината на повреда во кола кај мало бебе.
Леле браво за вас, моето бебе вчера како стана во 2 за млеко потоа на секој саат стануваше, вака не беше ни кога беше новороденче. Се нешто се тешам дека е скок ама скокот помина, гласен ресторан ама вчера па дома бевме и еве пак истото