Ех мојата не поднесува ич трака на глава, како да ја научам а голем мерак ми е? Нејзе само на левото уше долниот мек дел е свиткан а горниот е ок и др уво е исто ок Реално неможе да се е совршено нели.. првото ми е машко и нема проблем никаков
Син ми од скроз залепени горе ги подискриви. Едно време му ставав бела трака за по дома ама ја вадеше.
Дали доеше тие три дена кога јадеше шеќер и дента кога правеше ОГТ? Погоре викаат требало да се измолзува и фрла тоа млеко ради шеќерот
Кажете ми омега и витамин дз кога давате, ако го исплука пола или и истече го рачунате како примена доза или давате пак?
Не, јадам и пијам се, после трет месец и грав јадев, не јадам благо општо во животот, немам потреба од него, но сега со доењето мислам дека дневно јадам како што сум јадела за 5 месеци претходно, ми бара телото благо не знам зошто.
Не, и според сите истражувања на светско ниво не треба да се дава чај на бебе. Со вода се почнува кога се почнува со цврста храна, се нуди по јадење. За смирување на меше постојат капки кои се баш за таа намена.
И јас имам пишувано за ова, многу е чудно како за 30 мин ги отвара очите, сум пробала да презаспијам неуспешно било секогаш, со тоа што моето лесно се успива.. 5++ е не знам кога ќе се смени но добра промена би била
Ако има предиспозиција и генетика, ќе ги исклемпави па дури и да ги лепите. А има па и чудно правило да се клемпави како мали, после кога ќе пораснат возрасни да не се. Моите сите се родија со вака скроз залепени и како поминува време им стануваат како моите Не сум многу клемпава, ама не се прилепени.
Мојот менува последниве 2-3дена некогаш поспива час и половина (два пати до сега) некогаш 20тина минути (????). Убав ритам имавме фатено и со 40 минути, ама време е за промени изгледа. Читав дека штом има кратки дремки време било да помине од 4 дремки на 3. Не знам дали јас да почнам да го заспивам или да оставам сам да си одреди...
Знаеш дека стварно е така, генетика игра улога. Станаа иста форма како на мм, не му се клемпави кој знае колку ама не му се како што беа залепени кога се роди. На мм вооошто не изгледаат клемпави, ваљда како расте главчето ушите ќе си дојдат таман.
Јас јадам благо нон стоп, и не пазам нешто на исхрана тоа што ми се јаде јадам, освен кикири, соја сос такви работи читав алергени биле, и по едно кафе пијам.
Исто сме и кое вака долниот дел за обетка ни е свиткан па се канам веќе 1месец да купам од лепенките за уши да пробам некој се фали некој не па да видам кај нас како ќе биде
a koga pocna? Nemozam da procenam dali ima opasnost da ostanat klempavki ili ne?? Prasav vo apteka mi kazaa deka mnogu bil jak lepakot kako so reserva bea nekako…a kakva marama? Od denes sekoj den sl traka ke e