Да си купиш, јас зедов прво цел сет, со ножички со ноктарче. Ама премеки му се ноктињата и ми беше страв и си зедов електрична турпија. И си сум раат
И мене ми рекоа гладен, ама мислам дека ке ја кренеме зградата на нозе таму... во вторник сме за втори дози и превенар прва доза ( немаа во окт). За вкусови, @Tea SK и @Bella ••• кога почнавте? Колку се големи бебушите? Мојот има 4 месеци, некои почнуваат идма од 4, ама некако рано ми е...
До сега по 1.300 и 1 кг на месец си напредува. Некако после 5 си планирав да почнеме да пробуваме, за веќе 6ти месец да има оброк. Така нешто си планирам...
после царски рез за колку време бевте на депилација интима? Некако ми е језиво со раната, ама би сакала после 40дена да се средам. Или да се поминам со бикче се мислам…
Па 9 недели по породување бев на преглед, значи некој ден пред тоа. И мене ми беше чудно, ама се си беше во ред.
Јас ја имав порачано од алиекспрес, 2-3 месеци пред да се породам, и ми стигна точно на време. Многу ми брка работа. На батерија работи. Истата ја имам видено во Muppet Kids, имаат веб страна, можеш да пребараш, само разликата во цената е голема
Јас во Синлаб го носам, за саат два имаш резултати на меил, со упат од матичен е бесплатно до 1 година.