Еве мојот се комира сега од што беше преморен цел ден. Пот течеше од мене цел ден Со рацете е ист. Двете наеднаш ги става во уста, се лигави, мислиш ги изеде ама како што читав нормална била таа појава во трет месец. Само скоков да го пребродиме некако што побрзо. Оти еве и јас заспивам со него моментално
Спојлер Дали е во ред да има ваква кака?Вчера проба банана за прв пат? со црни цртки? И некако многу зелена ми се виде а ништо зелено не јадев
Јас скоро пишував за ова, откако прогуглав сфатив дека е многу честа таква каката после банана и ме олекна, се исплашив искрено.
На бебето, 3 месеци, му се потат рацете и ножињата. Веќе една недела наназад забележав.. Дома не е жешко, а и тој не е наоблечен воопшто. Нормална е ваквата појава?
Зависи од бебето, исто е и моево стуткани ги чува во тупанички и често и се ладни и се потат. Јас сум таква и денес, нозе раце често ми се потат и ми се ладни.
Исто, цело време му се во тупаници. Ама сега кога го фатив премногу му беа испотени, како водени дури
Сеуште му се потат на моево еве 5ти месец стигнавме. Кога ќе му ги извадам стаплата од термо чорапи што сме биле надвор, камен му се од што се поти. Прво мислев ќе биде така само во лето, ама не. Мојов целиот се поти, дома на секое играње, вртење на стомаче, возбуда, косата му е мокра
Не се секирај, едноставно такво си е бебенцето . Затоа јас не проверувам рачиња и ножиња за дали му е ладно .
Кој Ц витамин го користите за 2+месеци бебе и по колку? Јас земав на пико ама пишува од 6м, а морам да давам заедно со малтофер поради анемија.
Јас секоја вечер пред спиење. Рутина ни е, си имам умислено дека ако не го искапам нема да ми спие ноќта а во Плодност ми рекоја 3 пати во неделата