Ме купивте. И купувам носко. Ние чим и завршија тие 40 дена, се бафтаме со мрсулчиња. Лесно ли се чисти?
Прелесно. Прскаш спрејче какво имаш, местиш на правосмукалка ноското и влечеш. Ќе видиш во упатство, како да наместиш бебе. Малце подигнато да биде.
Девојки пишав во wizzair но сеуште немам одговор. Затоа и овде ќе прашам Здраво сакам да прашам дали за рачен багаж се рачуна ранец за новороденче. Пример јас и маж ми по еден ранец и плус еден за детево(6месеци) И што смејам за него да ставам во тој багаж. Термос со врела вода смее ли, млеко во прав моралли само фабрички спакувано, Чај и сок во шишето може или мора не отворено шише. И некој лек за дете пробиотик, сируп...
Ранец за бебето и плус ранец што оди во него шишињата или алишта за пресоблекување (тој од количката) Смееш за бебето течност
Како ги дозирате колиеф, по упатството е на секое пиење млеко 4капки, за ден два се потрошиа да не е многу
Мајки, едно прашање. Дали во текот на бременоста за бебушите ги зедовте капсулите д3, дха омега или па оние за грчеви што се биогаиа капките? Да се снабдам со нив сега во текот на бременоста или откако ќе се породам ако треба по потреба?
Немаш потреба уште сега. На испис од болница ќе ви речат точно што, па ќе го пратиш маж ти да купи. Мојов секако сто пати го праќав за вир влошки и мрежести гаќи.
Не е многу, ако има мака бебето, ако му помагаат, на секое пиење е пожелно да се даваат. Можеш да побараш co-lactase капки, истиот состав, само се со пониска цена.
Така се дозираат. До 7 пати дневно. Ама за два дена некако брзо ти се потрошиле. Повеќе од 2 дена ми траеле.
Се сложувам и јас почекај. На моето бебе биогаја му правеа преголеми грчеви, а гледам на некои им помагаат. Секое бебе е различно. Не давај пари предвреме.
Јас мислам дека од еурофарм ги купував, ама би требало да ги има во повеќето аптеки. Конкретно за зегин не знам. Дозирањето треба да е исто, ама ќе прашаш во аптека или види во упатството.