Моево има и таква, да таа ни рекоа може и сама да се повлече, но ингвиналната мора оперативно. Фала ти
Веќе кога сме на тема кила, мајки искуства со доктори на клиника на детска хирургија? Има ли добар останат таму некој?
Вода не се преврива, особено не флаширана, само го менуваш составот на полошо и ништо не добиваш. Исто е и со чешмовача превриена Давај флаширана непревриена. Скоро до година давав флаширана, после тоа обична чешмовача.
Го однесов, хрчел кашлал од секретот меѓу носе и грло..Го поврати 2-3 пати, супер сме во фаза на поминување. П.С Господ здравје да му даде на тој што го измисли Носко. Од 2 влечења ни хрчи ни кашла веќе. Што се излезе..плус бебе не плаче интересно му е ради правосмукалката
Супер, јас порачав носко мм зел пак онакво за со уста влечење до сега фала богу не ми потребало, за големио ми вршеше работа, ама вервам дека со ноското е сто пати полесно.
Ми се расипа термосот, почна за 2 часа да се лади водата Предлог од кој сте задоволни? Twistshake дали се добри?
Кое чајче даваше? Средата и беше ок, 2 нормални столици имаше, па вчера пак топчиња. Забележав дека додека пие(измолзувам) мое млеко, нормално кака. Тоа ми го кажа и патронажната. Вчера и дадов 2-3мл водичка, така ме советуваше таа. Ми рече чај не е дозволено, ама во мака, човек сѐ ќе проба...барем ќе пробам малку да и дадам па да видиме. Ако продолжи вака,ќе мораме на болница, а на педијатар сме дури на 30ти закажани Инаку, пак се вративме на ваја пробиотикот наместо био гаиа и плус еспумисан капки.
Имаш во Зегин на Бекутан чајчиња, едно е 0+ само со анасон, а имаш и 2+ тоа мислам е анасон и камилица. Има и со маточина,анасон и камилица тоа незнам од колку месеци е. Овие на бекутан содржат шеќер. Додека имало некое во ДМ од анасон без шеќер за бебиња. Ваја пробиотикот е топ.
На бекутан не најдов овде каде што живеам во Хр, барав. Од ДМ купи мажот ми на Хип од анасон, се давало од 1 месец, ние сме 23 дена По малку ќе и давам, за проба. Фала ти
Тони Ристески и Лазо Јовчевски. И двата тогаш ми ги препорачаа како добри. Внуче се оперираше кај Лазо, моето кај Тони Ристески. Доста посветен доктор. Операцијата беше за неспуштен тестис од препонска кила. Два пати на двете страни е опериран, двата пати од кила беше таква ситуацијата... на 18м и на 7г.
Ние исто зедовме некни носко, и многу сме задоволни, пред тоа имавме обично со уста што се влечи и од толку користење ни се скршиама бебо ич го неќе плачи и од старото и сега од новото само што ќе ја слушне правосмукалката плаче