Во последно време мојава на секое какање до гуша е лом направена, ме можам да ја доперам и досушам. Дај препорачајте асални пелени кои не пропуштаат или нема такви ? Ги користам на беби лов, супер ми се вака и до сега но еве почнаа да пропуштаат нешто. На Бекутан исто катастрофа. Се мислам на Виолета дали да сменам, гледам големи пакувања имаа во дм и не ми се зимаше зошто не знам дали чинат.
Незнам искрено жално е така кога се плашат ама па мора да се извадат зошто некогаш одвај дише..ќе поплачи па ќе заборави
И јас користам памперс премиум, ама еве денеска до пола грб отиде. Вака е кога мнг кака наеднаш. Од страна или другде нема да пушти, ама иде на грбче. Може мојот бебуш дека така со нозе во вис кака
Мајки, породена сум со царски, бебе ми е на ад, Аптамил Цезар биотик плус давам капсула бабутол д3+да омега. Дали оти со царски треба плус пробиотик? Мене педијатар ништо не ми спомнал до сега.
Ние од сам старт ги користиме, зедовме sleepy,violeta cotton, baby love, и сите пропуштаа ужас беше, на секој 15 мин го пресоблекував среќа лето беше и кога ги сменавме овие еве 5 месец топ се покажаа.
Или по цел грб или од страна. Да и мојава сега ме кака на секој подој и ѝ се собира и после пеленава не ја собира
И јас сум со царски. Мене во отпусното ми стoeше бејбитол неонате првите 3 месеци. Плус д3 со к1( за кратко ги прекинавме оти почнавме со формула, а во неа има к витамин) и д3 со омега.
Двете деца ми се со царски, двајцата по 1 недела пиеле пробиотик, грчеви им правеа, на синко запек. Откако преминавме на формула со синот, Хип комбиотик пие, педијатарот ми рече да не давам ни омега, ни пробиотик, има во формулата, да прочиташ сигурно и на Аптамилот пишува што содржи.