И ние 7.5кг беше почеток на декември сега сме сигурно 8 и нешто кичма веќе ми знае .. некогаш и по 15мин думкање ..
Хахаха еве го во 5ипол по ручек плачи за спиење и да го држам буден џабе е пак ке си стани во исто време на сабајле и големиот исто беше од 6ипол до 6ипол си спиеше Пробај во раце можи повеќе ќе ти спие..
Мене овој 4тиот многу не спремна ме фати хахаха Не знам кај терам. А ве читам и од 5тиот се жалите леле.
На кревет легнати, на рака моја поспецифично. Ми спие врз раката... И денес нормално, зашо се подреков на форум. Ми заспа стоечки у раце ххааххахах Ах, мислам 4ти 5ти и тој таму кај годинка што е дека се најжустри... Ко преживи причаче. Еве ко ти на пример . чиирс
Ги погоди сестро, и ние настрадавме од 4ти нај веќе, 5ти така така, и 8ми сеа кога направи годинка, ауу, еве ме жива, ама со по некое бело влакно
Еве и јас да се пожалам, косава ми обеле од 5ти скок . Детево само кенка, малце јаде, ништо не му чини. За заспивање е ужас. 4ти беше топ во споредба со овој.
Сега отворив, не ни знаев дека има посебно громче за некоја недела. Не сме стигнале сеуште до громчето . Ако е вака од почеток нз како ќе биде тогаш. Мислам дека и заби вади што можеби придонесува до ова.
Мислам дека содржеа малку мед, после годинка сигурно може. Јас не сум и дала на ќерка ми мед, годинка и месец е, така да ниту плазма нема пробано.
Дали е нормално за бебенце од скоро 2 месеци навечер да не бара да јаде по 6,7 саати.. ако јаде во 00 бара во 6 или 7. А нема сменето да јаде повеќе сеуште по оброк по 60мл и 90мл како кога со шишенце сме не дои.
Дали од 4м почнавте со кашички? Јас мислам да почекам уште 1 месец, а од страна ме советуваат да почнам со давање
4 месеци и 1 недела беше кога почнавме со вкусови. По 3 дена давав да пробува. Додека проба се(тоа што е за почеток), направи 5 и почнав со доручек. Од 6 почнав и со ручек.