Фала фала, па и вашите кај и да е. Не знам, мислам дека не. https://www.instagram.com/osanit_osadent_bg?igsh=MWF1NXM5bGEyamZxbw== Еве ги најдов на инстаграм бугарски профил. Ако имаш некој да иде натака.
Мајки дали е можно после вакцинава на 2 месеци што е бебушка не е во ред со цицање ама ич. Одбиват да цицат едвај на три четри сати ќе фати и тоа ќе цица со мрдање се стегање. Единствено навечер добро цица.
Аман веќе Мене ми е дан е нешто и настината пошо матичнава ко бевме за вакцините на преглед беше цела настината, реков нешо дан ја имат префатено. Киват по малце ама онака без мрсулки
Нормално е за бебе да кива во текот на денот. Мојот откако е роден нема прекинато со кивање без гајле мајка, ќе си се врати во нормала со млекцето. Само трпение
Јас прво месо дадов на 6ипол месеци по 30 грама пилешко или телешко. Жолчка на 7ипол месеци прво осмина па по 3 дена четвртина па по 3 дена пола, па по 3 дена три четвртини и цела
Направив крвна слика на бебе (два месеца има) пред вакцина. Мислење ако може, хемог му е на граница, ми рекоа нормално е. Црп добро - 4.
5 meseci sme, grgase sto se vika celata...noseto imase taka sekret ama ne i bese zatnato. Cica normalno E sega kašlica ima vekje dva dena (ne e suva) Neznam sto da pravam? Nisto ne i davam, na ekskluzivno doenje e ... I da ja odnesam sto ke mi recat , osven da ja dojam ponacesto za da go isfrla šlajmot.. Nekoj so nekoe slicno iskustvo/ sovet?
Ama ako kasla mora da ja slusnat da ne ima spisteno na plukja.. mada ako nema temp ne bi trbalo da e strasno
Со толку мало дете веднаш би отишла на лекар. Кај нив многу брзо може да се промени состојбата. Ќе ти дадат совет за тоалета на нос,ако треба и крвна слика,можеби и антибиотик. Не се плаши,подобро да ја прегледа доктор.
Ги шетате деновиве надвор беблаците? 5 месеци е синко ама со загаденово окапавме дома, се мислам денес на сонцево дал да мрднеме