Јас на првото му давав од кај 8 9 месеци скоро се ние што јадиме. Нормално без запршки и без многу масло и сол . Сега е 10 год.
Пробај со навлажнувач, можно е да е од сув воздух. Ние цела вечер сме со него, од кога почна грејна сезона. Инаку можно е и да е од млекцето, така ми рекоа во Систина. Се враќало дел нагоре додека цица. Пробај дои ја во поисправена позиција.
Bsz vakcina kako ja tretirate mi rekoa acidi borici ne reakcija kje nemalo ama neznam so nisto li da ne ja dopram na raceto
Kolku dena posle prva rota stavate vtora doza? I do koja vozrast vi e preporacano probiotik kaj bebe so carski rez na majcino mleko
Нее, и нас во Систина ми рекоа до ортопедскиот преглед на два месеци да ставаме пп две пелени за широк повој. Ама дали два дена така направив. Воопшто нема ништо да реши ако има некој проблем. Па бевме претходната недела на ортопед кај Талески, оформени се јадренцата и на двата колка и се' е супер. Ми рече нема потреба од ништо, освен вежбички.
На колку месеци почнавте да ставате бебуши во седишта вкола , да не е транспортер . Мојов транспортер за ништо не го биват искривено некако е бебуш , како мало да му е или па јас врска немам и незнам да го наместам . Ко ке му облечам скафадрер па не го ни собират да го заврзам . И бигаја капки за грчеви до колку месеци давате ? Уште малце сме 3 месеци па незнам дали да давам до 4 или....?
Како ги заспивате бебињата? 6 недели сме. Заспива на цицка и тоа легнати двете на спална, и од кога ќе заспие јас се тргам наназад, ја оставам да спие на спална. Ова го пробав еднаш и ми успеа, после 2 недели неуспешно успивање и ставање во креветче (почнувавме со успивање во 9 дури во 12ипол ќе се предадеше, и при легнување во креветчето пак се будеше). Откако ми успеа ова со спалнава така терам две недели ама очајно ни требаше сон и морав така, вака спие цврсто и врзува по 5 саати, па продолжува уште 3 и уште 3 отприлика. Се плашам да не се навикне вака па да си ја чудам главата понатака. Чим ја спуштам на креветче очите филџани, не знам како да го изведам ова. Имам пробано и во раце да ми заспие цврсто па да ја ставам, имам пробано и во полусон да ја ставам, исходот е ист. Хелп