Пред извесно време имав болки во стомак на неколку секунди како менструални , ама од тогаш немам ништо друго . Како да знам дека ми иде ?
Bebe ima 2 meseca i 5 dena vo 11 nedela maticnava vika Rota vakcina se primalo,a nie doma nastinati site.. Dali moze i ponataka ili vo 11 nedela samo ?
Обично неколку дена пред да пробие одбиваат, така да ако не добиеш за недела дена не било од тоа Поинаку не знам.
Да, и јас сакав тоа да пишам. Моето беше од почеток и на цицање и на ад, ама пред да добијам ич нејќеше да цица.
Дали имате користено од оние ергономските перничиња што се? И дали имало некаков ефект или е само реклама?
На 10 недели прва доза втора на 4 месеци сега ќе прими. Пробиотик до 8 месеци секој ден, додека да ги прими сите три дози рота. Заедно со дтпр не ви ставаа? Кажете ми колку дози од стрептокока се става? И дали може ма 5 месеци таа да ја прими? Не сакам две боцкања наеднаш.
Исто, немам чаре ни јас. Со мене на кревет е и пак се буди на два саати, некогаш и почесто. Маж ми сирот на работ од креветот спие, па иде во дневна да се доспие. Заспива само на цицка и тоа дреме саат време цицнува па задремува па пак исто и вчера и ја тргнав цицката рипна и ајде во раце нишкање. Во креветче само преку ден игра, спиење никако многу ретко и одма се буди кога е таму. Што е најстрашно бар порано со мене на кревет врзуваше, три, четири саати сега ни со мене нејќе, не знам што да правам ни јас. Ич не сакам да се научи на спална до нас и пак жива ненаспана сум.
Za streptokokata neznam. Ne mi e primena. Samo rota i dtp. Skroz kraj na 2rinja primivme rota vo 12 Nedela posto so uvoto imase infekcija. Ama ako ne ja stavev togas rotata nemase druga sansa
Ние зашто карлично бевме првата недела одма на ортопед. После ни рекоа во 12та недела. Јас закажав кај Талевски, на точно три месеци. Не ми кажаа вака на 2 месеци.
Majki dali nekoj daval na bebe 7.5 meseci kravjo mleko? Sakam da go smenam adaptiranoto so kravjo falavi
@Feniksgirl изгледа не си го видела тагот, ме интересираше за навлажнувачот каков имаш нарачано и на кој принцип работи?
Мајки можно ли е од чајчево на Бекутан да ме стегна дијареа? Вчера едно се напив, дека два дена не беше какана. Што смеам освен пробиотик?
Чај ти пиеш? Јас на бебе го давам, еднаш дневно 50 мл. Давав бејбитол коли и мислам дека од нив не можеше да се искака. Сега давам чајче и си кака. Давам и сируп Nurse harvey. Многу подобро му е.