Мене ме чуди зошто навечер пример си се буди на 3-3 ипол часа и ретко да испие и 90 мл. Еве пример ноќеска испи 70 и 40 мл ама преку ден пак си пие 90 мл и ако барала уште ќе доправам 30 и од тоа ќе испие уште 10мл и толку, не ми изгледа дека до толку е ради количината повеќе ми личи дека е некоја нејзина утеха или поврзаност дека за да спие мора млеко што не знам ни како ја стекнала, кога до сега се што правеше беше се буди пие млеко и презаспива, воопшто и немаше прозори на будност. Па дури и сега не е будна измеѓу секоја дремка пак знае да си презаспие. Читав дека има и скок овој период 5-6та недела и дека знае да се манифестира и со зголемено барање на млеко па не знам дали и тоа е. Ќе видиме за некој ден дали ќе смени, битно бевме хаос и двете вчера она плаче јас плачам, па како што почнаа и симптомите за добивање и хормоните хаос уште толку
Здраво мајки. 6 +++На доење сме и сакам да воведам ад, изглеа и малце ми е млекото. Хип го пробав не го сака. Кое е најблиско до мајчиното и какво шише да земам. Го имам филипс авент ама само водичка сака од него.
Majki kolku davate adaptirano na bebe od 7.5 meseci imame i dva obroka ka 3h po kolku ml...moeto pie 120 mislam dan mu e malku
Iskreno iskustvo kje ti kazam na pogolemoto dadov od 7 8 m i mislam deka pogolema glupost nemam napraveno vo zivoto skn na zastedenite pari koga dete do den den nemoze da se iskaka na raat sve sme tvrdi stolici uste sto se ne probano ete sega kako pocna da samo navecer so mleko ama golem e 4ipol god vekje pocna stolicata da se normalizira prv bev sto vikav pa sto i toa e mleko kolku davaat ama veruvaj mi ima pricina zosto se dava ad ako vekje nesakas da mu davas ili mu smeta sekoe podobro nikakvo neka ne pie neka si jade i malecni proizvodi povise odkolku kravjo so vtorata nema sansa da ja napravam taa glupost
Многу малку мајка. Моето 180 мл на сабајле па има доручек па пак 180мл па ручек па пак 180мл. Пред спиење 180.