И останува после само Д3, омега и дха? На полни 12 да прекинам? Или ако ми останале уште некоја може да и го дадам па да продолжам без нив после?
Каква пумпа си зема ? Може ќе земам и јас, како што викаш,поисплатливо ќе ми излезе отколку на секое ново ад да купувам
Од Пики порачав. Електрична со едно шише, таа што се полни, 1050 денари. Имаше уште една со две шишиња, ама таа е со кабел. Уште не сум ја пробала, чекам да ми стигнат ќесите, да не фрлам млеко. Имам и рачна, ја земав од Тему некои 300 денари, ама електричнава мислам дека е подобра. Поисплатливо е, со парите за едно - две пакувања ад ќе си купиш пумпа и ќеси.
Според мене делува и оди во млекото, секогаш кога има мака со какање и не е искакан ако се напијам чај и тој цица, по неколку сати обавезно се кака, тврдам дека делува
И ја земав Софи глодалката но помалата бидејќи сме 4 месеци и мислев многу да не е голема големата. Али некако многу се мршти кога ја става во уста, дали и мириса на гума или ја болат непцата, не знам што е.. Какво искуство имате со Софи?
ne vikam ne. Samo si praev brainstorming ako e toa edna kesicka bebeska doza kolku li treba da ispie majkata za da se izlaci vo mlekoto. Dali so edna ispiena kesicka be utan cajce go cuvstvuvate toj benefit? Dali go priprrmate po upatstvoto za taa namena i kolku vreme pred doenje go piete?
Големото паковање во лименка го имам, на една шоља вода 2 мали лажички чај. Преку ден го пијам обично пола сат пред доење.
Сакав да му пуштам white noise на мобилниот и случајно со моб го удрив по чело. Заплака викна еднаш и продолжи да цица. Се нервирам, може ли да му биде нешто?