Babylove обичните мене многу ми мирисаат лошо кога е мочано бебето а натуре сега купив убави се не мирисаат и не пропуштаат а тешки се многу на сабајле. Некој не ги сакаат натуре им биле како картон ама мене ми се убави меки
@Orchidea и кај мене сама се мава цело време,се тегне за уши,се кубе.. @Dodo1 натуре се малку и пошироки,мене они ми се помеки некако,а повеќе ми одговараат обичните
Ги нема кај нас. Мене од Германија ми ги донесоа перлите. А видов на ибстаграм дрка ги има во Србија, некоја страна за порачка.
Кога има скок во развој и кога е нервозен, и забите кога излегуваат. Ми се фати се во едно од НГ наваму. По две перли директно во уста. Се растопуваат од плунката брзо. Не знам дали е до нив ама ми се чини дека делуваат.
Do koga se oformuva glavata na bebinjata vo smisla da ne moze da se spleska? Mojata e 2 ipol meseci ama se slucuva da ja najdam da spie na grb pa I na stomak ne spie na strana sekogas?
До една годинка.. Ако приметуваш дека и е искривено врти ја ти(потпри со перниче) и обрни внимание дали може сама да ја врти..кај мене имаше проблем со вратчето и не ја вртеше главата и и беше искривена..со вежби за вратчето и се исправи
Може да ставиш слика, линк од перлите. Се мислам дали и осанит и гелот да го земам или само осаниот, пошто има разлика во цената. Не знам што е поефикасно.
Гел немам користено, само перлите. За непцата користам Dentinox гел. Ова го видов на инстаграм. Ама пак ке кажам јас од таму немам порачувано. Линк: https://www.instagram.com/osanit_srb?igsh=cDk1NHVpNXE2YjIw
Бебе скоро 7 месеци ниту вода сака да пие ниту чај а веќе воведовме цел оброк доручек. Да ми препорачате некое шише, од тие што пие млеко не сака да пие вода или чај.
Братучетка работи во Зегин, таа ми кажа. Ние сме на Новалак АР.. Србија ги затворила границите за увоз и транзит на млеката Новалак, поради новата забрана за увоз на производи од животинско потекло од Германија.
Da probas so lazicka malku po malku ili casa so klunce ako ne ti fakja sise. Taka besr moeto prvo be fakjase sise, probuvav so klunce ni toa ne. Potoa mnogu brzo so cefka se nauci. Imase edni ubavi so meka silikonska cefka vo dm neznam sega dali gi ima uste