Мајки, вие што имате вреќички 2.5 тога, со што ги облакате под нив и колку степени ви е собата кај што спијат?
Боди по кратки, (по долги ако е поладна ноќта), пижамчиња и чорапи. Во вреќата секогаш успева да ги слечи чорапите Повеќе од 21 степен не е во спалната.
Браво, на мојава ако и ставам било какво боди под шпихозни ќе вришти до зајдување. Исто и вреќа не сака никако. Памучно ќебе само и тоа го шутира. Џабе ја купив од ело 2.5 тог, за украс си седи. Бодињата по рамки и кратки исклучиво надвор за шетање ги користиме, дома никако. Само шпихозни памучни или боди по долги со хеланки. А инаку преку ден ни е 23-24 степени, навечер околу 20. С’клет невиден, кога ќе се вцрви како патлиџан се прави. Кога облакаме скафандер за шетање дома е драма додека дојдеме надвор, цел влез знае дека ќе излагаме. После бањање на сите бебиња му е ладно, само моево ќути пиштол голо и се смее.
Итрица твојата хахахаха И мојот не трпи многу топло Ама мислам дека не ми е пренаоблечен. Од страна "тетки" ми велат дека детето голо сум го шетала, односно слабо било облечено ахахах. Инаку јас вреќата му ја купив баш заради тоа што кебето исто го туркаше, по цели вечери не спиев и го покривав Сега сум раат