Има смисла. Баш ќе читнам. За бебиња мислам друго е дека се сепак термички обработени...? И башка има преубави комбинации...
Прв пат слушам да не се меша. А пример салативе со калинки, сушени овошја … како тоа им спаѓа во ок оброци? Ова кои нутриционисти? Баш да разгледам.
Јас ги имам истите од Алиекспрес, пред повеќе од 2 години, сигурно ги има уште. Или на Тему, а побарај и на Мапет кидс.
Да и нас ни траеше некое време, ама сега со двете нема да трае толку. Претерано е со цената, по 700 и нешто денари беше едно време.
Vaka koga ve citam si vikam fala mu na Boga sto mi e vtoro. Mnogu odite vo detali Ne se opteretuvajte devojcinja ve molam! Za 3-4 meseci ke pocnat da lizat i pikaat vo usta se sto ke im dojde pri raka, a za 1,5–2 godini ke jadat cokoladi i sekeri…kako ustvari dojdovte do vakov podatok? Se e marketing… mora da izmisluvaat takvi raboti inaku kako ke gi citaat lugjevo?
Ova salav da prasam deka kupiv 3-4 bezvezno. Specijalno glodaki koi se ladat vo frizider. Znaci treba da se so nekakov gel ili nesto? Imate nekoj da mi slikate ili da mi kazete od kade e kupena?
Аууу јас најмалце идам во детали, ама чисто ме интересираше дали е тоа група ма нутриционисти или е истражување на еден само. Веќе се и е во уста. Прееска дури и мојата коса ќе завршеше кај неа во уста.
Моите се од Зегин, скоро сите. Тие што се како со вода внатре, тие се за ладење. Такви имам еден куп, а ја имаме и Софи жирафата, омилена му е
Да и овие не у замрзнувач туку у фрижидер, така пишува на пакувањето. Ние мечето и кактусот. Омилени и се. Додуша ко што пиша @Abc baby, она веќе све пика во уста, ама затоа сме на форумов да се информираме сеа не ни збори така па нормално е некогаш на трепки да одиме. @BellaBibi погоди кој ќе купува калинка утре
Кај мојов на фрезидерм маслото од 2 ставање ја среди. Инаку скоро цело шише ми остана ако му треба на некој, а го води пат накај Карпош 3, ќе му го дадам.
https://share.temu.com/p7XjUgrtAjA Не знам линкот дали ќе те однесе до страницата, еве ти и screenshot