Ми излезе спонзорирано на Фб. Некој да не ја има? Откако имам бебе само на глупости мислам трошам пари мм со право се нервира
Ее ама е убава, и ние во спална спиеме со мала ламбичка, зеленко свети и сакав нова да земеме, резерва. Од бебе хоум е? И маж така збори ама јас се вадам дека сè тоа уствари ни треба
Од бебе хоум е да. Јас имам една месечина, ама во последно почна да ми смета некако светлината Ми треба нешто понежно, вака како ова хахаха Абе да не види човек нешто. Мислам ќе си ја порачам, скришно
Аа мојата е срце, ама и твојата симпатична јас заборавив за себе кога последно си земав нешто, сè за неа ние сме во план да земеме заштитна ограда за просторот кујна дневна зошто на ќеркава од сеа и се готви и мие садови со мене изгледа и со ламбичкава ќе си се почастиме
Иста сум и јас, му изнакупив што треба и не треба хахахах мм вика бетер од игротека сме се направиле сега уште ламбата кога ќе ја види... срцка таа, те дружи
Еее кажи за една ламбичка, не зафаќа простор Маза невидена е, каде јас таму и она, мада последниве 2 недели тато и е љубов, па дека висок 2 метри и се погоди да ја шета во раце низ дома и се нешто да фаќа, да пали гаси светло ако ја земеш попрва ламбичката фали се, ако не јас ќе се фалам за да те убедам да ја земеш
Кај нас вечерта после 10-12 саати од ставање беше кенкав. И утредента после 25-26 саати со благо покачена температура.
Каква оградица за креветче би ми препорачале? Нешто поедноставно сакам, не да е натрупано. Ги гледав овие на Тила, не знам да не се лити? Плетенки имам ама за украс ги бидува само.
Мајки, педијатарот ми кажа синчево (3 месеци) да намали со јадење. Само на вештачко е и бара јадење на 2,5 саати. На Аптамилот му требало најмалку 3 саати да се свари и сега чекам толку до следно јадење. Му давам чајче кога ќе почне да плаче, цуцла или го занимавам со играчки. Стварно нагло качи кг последниот месец… Дајте некој совет што да се прави за да јаде поретко. Пиеше 120мл и бараше почесто, сега накачив 130 за да издржи 3 саати