Жени каков блендер да купам, онаков рачен или како миксер што се? Вие што веќе сте со вкусови, кажете ми кој е подобар и попрактичен и кој бренд?
Ууу машала, многу качило. Ама не знам бе, на мајчино млеко ако качи толку им викаат ништо тоа е, нема како да скратиш… а на адаптирано одма ги направија мислиш слон е. Може месецов така качило. Мојава месецов 10цм се извишила… цела е на татко и… шпаѓета… 900 грама само качила… ја болна легнав, се си мислам неуранета е… од што е ко шпагета и само образи има огромни… толку од мојата замисла да имам буце бебе… се што сакав обратно е.
Јас на 20 степени, само по шпикозни и вреќичка без ракави, мојата е пресклетџика. И ова и е оке… ако е малку потопло, толку ќе спобудале дур не ја соблечам. И рачињата секогаш и се ладни.. ама знам дека тие не се репер. На вратче си е супер.
Како даги рачунам моите во скокови.По термин се родени 4 недели порано.По датум на раѓање или по датум кога требало дасе родат
Тенки шпикозни? Ја овие што ги имам од синсеј за спиење претенки се дури мислам низ нив можеш да гледаш, проѕирни хаха, затоа и боди и облакам шознам..
Дома правев. Земав од маалска продавница. Ова кај да најдеме домашни незнам. Мислам по пазарчињата од надвор што седат, баби и дедовци, тие продаваат баш од двор што си саделе. Комшикава ќе ми даде јаболка имала од Берово мајка и донела и сливи имала замрзнати. Па друго како ќе наоѓаме така.
На Примарк се. Или од Зара, ама повеќето се од Примарк. Што знам не се баш тенки. И супер е вака, не и е топло сеа за сеа.
Јас на бош кујнски робот имам, и во блендерот топ се прави... Само ние со текстура повеќе ги сакаме и не и ги мелам до крај ^^
И моите се родени 35 недела, ми рекоа од раѓање да рачунам… Секој др различно кажува.. а гледам некои недели ми се поклопуваат со табелата.