Така ми кажа ортопедот исто беше и братучедка ми и другарка со малите на 8 и им рекоа да идат сега од кога ќе проодат после 1-2 месеца
На еден месец исто и кај едново дете слуз и темни нишки во измет како крв. Од памет се вадев, дури копрокултура правевме. Се’ беше чисто. Давав плус диа стоп капки по препорака на педијатар, сменив млеко од Аптамил Цезар на Аптамил Пронутра и му се смири на детето. Исто така какаше многу често.
Е па баш Аптамил пронутра пие. Како што реков супер си е дете, никаква мака нема, само тоа што прочитав со алергиите реков што знам. Ќе видам што ќе кажат на контрола дали треба да смениме формула. Фала ти
Мислам дека од диа стоп капките и’ се смири. Матичнава рече дека штом копрокултурата е чиста, можно да е од млекото, да не е алергична на протеини од кравјо млеко што е во ад. Или дека се мали сеуште и им се развиваат цревцата
синко под уста и на вратот цел е исфрлен од што се лигави. Му ставам Веледа ама не гледам некое подобрување.. Што ви помогнало вас за такво црвенило?
Од колку месеци почнавте со пробување вкусови? Педијатарот ни кажа да почнеме од 4, но многу ми велат дека е рано?
Леле ќе се мрднам. Го легнав да спие во 8,си испи 180мл млеко и заспа. Сега се разбуди со пиштење. Зедов да го нишам и со цуцла лажалка. Никако да се смири. Му дадов млеко, го испи и заспа. Значи пред 2 саати испи 180мл и сега пак ми побара досега вака ми нема направено, олку брзо да посака млеко
Vie so AD barem gledate ml. Mojava po celi noki cica neznam ni kolku pie.. periodov voopsto ne spie. Samo na cicka da e..
Ќе се вмешам и јас. Ние бевме на 6 полни,па ни рекоа кога ќе прооди убаво,па на 3 год.исто како на вас,ама нешто ми се врти во глава дека и на полни 9 треба или нешто сум збунка,таман си е е вака?
Нели влеговте во 5ти скок? За 5ти е карактеристично будење на саат време. Е сега со АД не знам како би идело. Со цица му даваш како кога сака
Леле се сеќавам дека со пишувавме баш, по цела ноќ и јас дежурав тек кај 5 сабајле малку дремка ми доаѓаше. Пројде и тоа јас уште не спијам хаха, мојава на два три саати цицка бара