На 3 месеци во Мк се става вакцина? Утре сме за менингококен некоја ... па сакам да знам што реакција може да има.
Не. Кај Ласко Коцев второто го носам. Не сум задоволна од Видоевски. И големата после прегледот на 8 мес, не сум ја однела кај него. После проодување кај Александра од Ортопед Плус ја однесов.
Со здравје да си го користите со бебо и мојава ептен го сака приборов си го познава тањирчето и знае дека ќе јаде а па шишенцето со цевка сама го држи и си пие, ептен ни е искористен уште ламбата ни остана да ја купиме
Шишенцето ептен cute, и сето мекичко, нежничко А за ламбата арно што не ја купив, во пратка од Тему сум имала нарачано, денес ја зедов И таа ако ја купев мм имаше да урла дома хахахахаххаха
I jas odamna ja merkam ama.mnogu velat nemaat interes pa se mislam.celo vreme a da ja kupam aj ne. A se mislam deka ke se raduva na nea neznam zosto
И јас мислам од таму да порачам се надевам ќе биде добра, туку сакав да прашам за цуцлите за вкусови што се дали се практични или да не порачувам и тие сетовите што се со силиконски лажици
Мајки бебе е три месеци, сеуште му се ладни рачињата, знам нормално е. Но до кога? Дома е топло, не му студи.