Имам и цуцли за вкусови земено, чекам да почне убаво да зинува за да ги употребам а тие сетовите за јадење се ептен добри, да си порачаш
Јас иста ваква само патка имам земено од Стокомак многу врши работа секое спиење си ја пуштам и цела ноќ свети има загушено светло и е топ сабајле ја ставам на полнач и дневните дремки стои на полнач свети за навечер ја вадам од полнач и во круг еве веќе 5месеца кога имавме 2месеца ја земав. Сега гледам имаше пак само други животни
Jas sakav za silikondkite setovi da prsam. Se mislam dali ima potreba. Toa kako za pvosje sto e kako cucla imav za so prvoto. Voopsto ne go sakase se gadese
Не знаев дека и во Стокомак имало, како сум пропуштила хахахаЈас се заразив некако со ноќните ламби хахахах И оваа исто е со придушено светло ама нема полнач, и не знам колку долго би ја користела. Ако ништо друго, за украс ќе ми стои
Па можеби и нема потреба од цел сет, зависи ти како сакаш. Мене ми е кеф да му изнакупам се, дека прво ми е
Ајде сега мајки мене совет, да ми кажите како да го одвикнам од ноќно станување за млеко. 5 месеци е веќе. Мислев како наголемува дека нема да се буди, ама еве уште исто си тера. 5 - 6 сати врзува сон и се буди. И еднаш откако ќе стани, после тоа на секои 2 часа се буди.
Овде имаше кабле за полнење ама јас си полнам со Ц полнач за телефон искрено многу ми е искоритена ламбичката. Сега пред една недела имаше други исти само различни животни мече зајче ...
https://www.facebook.com/share/1Bg7cxPPUp/ Еве ги од Пи Ки. Мене ми се оттаму. А ги има истите и на Тему, читав позитивни коментари
Отворив сега, бара due date, кој датум се пишува, тој кога е родена или кога требало да се роди според термин?