Имам другарка, со моето се разлика само 4 дена. Нејзиното си врзува цела ноќ, со исто количина на млеко преку денот. Ќе речам, до детето е
Ни со вечера не спие цела ноќ. Да не те разочарувам, може кај твоето ќе се промени. Јас се навикнав веќе
Јас мислам дека досега штом нема промена, така ќе си остани Среќни се тие што им спијат уште од 2 месеци возраст
Мислам да врзам барем 4 саати сон, наредниот ден ќе бидам спремна генералка по дома да направам До детето е дефинитивно, имам пријателка вика еве 3 години ќе прави, нема врзано ноќ, по 3 пати станува.
Тогаш помири се, такво ти е детето. Јас чисто совет ти дадов, ете моето не се буди, не знам до што е, битно така да си остане.
Devojki doktorkata mi rece bilo koja od mlekoto da odbera megu aptamil 1 i holle A2, nekoja da mi spodelit iskustvo so koe e pozadovolna
Бебуш Има фалти, мишелинки на ноџињита. Приметив на едната, што е под газето, позади и се има изиритирано, како потпарена што викаат. И ставив сега дебел слој од веледа за пеленска регија, има нешто плус што можам да ставам, некоја маст конкретно за тоа наменета?
Мојата имаше на вратот ни препишаа кортико крема метилпреднизолон, ама тука членки со судокрем лечеле. Пробај со судокрем ако не помине консултирај педијатар
Смени му го протокот, земи со проток 3. Таа со проток 5 може да му тече многу. Затоа може ти е кенкаво
Мајки да ве прашам, колку отприлика треба да напреднат бебињата во рок од две недели? На 21.01 бевме на педијатар беше 3940, потоа за две недели бевме пак (04.02) беше 4440, точно 500 грама разлика. Овие две контроли беа во ремедика кај што ги гледаат мерките од прегледот претходно и прават разлика. следна контрола ни беше денес 4700 ја измерија ама на друго место. Кога ја прашав докторката она вика јас ја гледам родилната тежина односно исписната и според тоа сметам. Ама мене ми е страв дека две недели само 260грама има накачено..што мислите? Иначе вчера направивме 2 месеци, 2800 се роди. Само на доење сме
Samo sudocrem za potpareno e najdobar. Mojata vo vratceto i podpazivi bese potparena duri bel sekret imase so los miris. Ja ixbanjav ubavo isusov so tapkanje brzo pomina so sudocremot samo