Каква вода давате ? Фалширана или превриена ? Кај нас има премногу бигор и кога ќе ја превријам се прават како бели наслаги горе од бигор
Никогаш не ставив оградици. Сите ме плашеа главата ќе си ја удирал, ќе заглавувал раце нозе. Знае некогаш да ја чукне ама не плаче воопшто, се навикна многу брзо од кога почна да се врти. Плус залепен спие на страна со фацата баш на дрвцата . Добро е што немам оградици пошто не знам како ќе дишеше ако се лепеше така. Си се навикна супер во креветчето и како мајмунче е . Некогаш го става рацете на дрвените решетки и си спие така . Инаку совет од физиотерапевт е да продолжиме да користиме дрвено креветче без оградици зошто бебињата често таму прво учат да се креваат.
Мојава е мала за вртење, ама леле ја стави ја право она странично некако со глава у оградиците. Ја најдоле во креветче, она до најгоре отишла, ја не знам што прави детево. Па малку ми е страв што викаш до оградициве да не се запика многу, а па и страв ми е да не се учука со главата во креветчето ако ги извадам. Не знам што да правам.
Ohh dusice so pomin, da ne se povtori ama ke si znaes od sega cim placi da ne se smiruva nesto ja maci i samo doktor mozi da ti kazi so e nie ovde samo ke nagagjame.
Da znam ama sama bev poludev. Cekav mm da dojde za da odime na lekar. Nemoz v ni da na oblecam. Sto ja cepnes vristi
Јас искрено не ставив оградици дека читав дека е препорачливо да нема ништо во креветчето. Па уште кога го видов како залепен спие така, си реков добро е што не ставив. Си викав подобро да се удри, него да го мислам да не се залепил со носот во оградицата. Се тешев дека ако овие креветчиња се користат од памтивек, сигурно не се опасни за бебињата. Можеш да пробаш да ги тргнеш една вечер и да следиш Прво мислев транспортно ама на крај земавме дрвено и сум презадоволна. А цел страв ми беше набиен од коментари тука што читав и што ми зборуваа дека ќе се удира и плаче
Мајки, имам пола кутија Aptamil Cesar Biotik 1 отворена на 31.01. Доколку некој сака и му одговара да ја земе кај Стокомак во Карпош 2, пишете ми
Бебиња 3 месеци се,колку мл млеко треба да испијат во 24 часа.Сеуште ми пијат по 90,120 мл на 3 часа.Навечер се будат некогаш на 3,4 часа на 5 за млеко.Сум пробала и повеќе млеко да им дадам некогаш едниот близнак знае да испие 150мл.Пластични шишиња на колку време менувате и цуцли
Овој 4ти скок како го преживеавте ? Два дена на града па два дена нејќи да цица, нервозна е , навечер секој сат стани легни. Единствено надвор спијат малце појќе...кога ќе се наспијам ?
Жив мртовец бев со тој скок јас Катастрофа хахах Одбиваше млеко да пие, одбиваше да спие. Со триста плачки сум го заспивала, шетајќи низ куќа. ЦЕЛ ДЕН. Со лесно мајче