Како свекор ми. Кога можел да јаде манџичка со лепче да си правеле кај него? Викам има време. Ех има, а просо и овес што јаде. Тоа е за кокошките. Нема разбирачка.
Нема зошто да ги гледаш скоковите. Тоа е нормално. Ако е болна и доктор каже дека не бива, тогаш. 3 доза рота моето прима со растечен нос и очи му солзеа, немаше на гради, немаше температура и кажаа да се боцка. Инаку, 2 скок со лошо расположение и раздразнето бебе е до средина на 9 недела. Од средина на 11 пак има исто. Тоа не можеш да чекаш, додека минал еден, малце пауза, дошол друг. Се е дел од развој. Носи си го на вакцина и не се притресувај толку. И мене ми е прво, ама мора малце да се смиреме и олабавеме.
Дали глистите мора да бидат живи?Дали се тврди(како обичен црв)? Би замолила некоја мајка ако има искуство да ми пише во порака
Леле мори мајко Да не можиш дете раат да гледаш. Сите знаат да солат памет и за да кажат први се. Мене од вакви коментари не ми се почнуваше со вкусови, знаев што ќе ме чека
Сакам да земам некоја крема за лице за бебе. Од козметика користиме Биодерма за атопична, ја мачкам со таа и на лице, ама сакам некоја баш за лице. Гледам пофални зборови за Weleda. Што е разликава помеѓу овие две?
Ваљда зимската е помрсна и држи бариера. Јас баш вчера ја земав оваа обичната face cream. Убвао се размачкува и брзо се упива.
На таа горе пишува wind und wetter претпоставувам за ветер и студ дека е, а таа другата обична за нега на лице
Јас го користам кремов на Веледа и имам само позитивно мислење ,кај мене имаше бебешки акни после бањање ставав до сабајле му беше стакло лиценцето.
Овие во сите држави различно ги пишува на име. Претпоставувам првата е таа и за лице и за тело што е. Инаку и двете ги имам. Првично ја купивме таа и за лице и тело и ја стававме на бепче, лицето преубаво му светеше. После ја купив таа само за лице што е, демек уште поубава ќе биде ако е само за лице, ама не му свети кожата од таа така. Негува да, ама не ми беше тоа тоа и пак се вративме со користење на старата (веројатно таа со невен што е на сликата). Визуелно ефектот кај него е како ништо да не сум ставила со втората на сликава. Таа само за лице продолжив да ја користам јас, мене ми е одлична.
Мајки смее ли бебе од три месеца на Пониква или Маврово? Се мислиме за викенд заради надморската височина.
Уште 30мл испи со ручекот, ама ставив малце топла вода оти беше оладено од сабајле. Изгледа моево сака млако како млекото да е течноста, вака од шише ставена вода не.
Jas vtorata im ja stavam na decava dobra e. Ima logika vo toa deka prvata e za zastita od stud i veter toa e balsam pisuva. Ama ako veke stavas atopi sto e za suva logicki mi e i ti vtorata da ja koristis. Ama eve neka spodelat uste nekoe mislenje PS sega se na full price kako sto gledam na slikive. Mozes da gi pocekas i na popust ako ne ti se brza..
A znaes deka toa ustvari temenica bilo?? Sega skoro slucajno procitav, a imase i mojata mnogu okolu vegjite koga bese epten mal
Prasaj pedijatar. Mislam tie dve bas ne se mnogu visoki.. podobro pedijatar prasaj. Kolku znam jas posle 3 mes moze na planina
Мајки, вие што сте на ад, на колку време им давате млекце? 5 месеци сме, прво пиеше по 100мл на 2 саати, па сега и зголемив на 120 бидејќи веќе беше кенкава, ама тешко издржува сега на 3 саати.. Дневно пишува треба по 1л да внесуваме, а вака веќе многу е ако повторно и давам 120мл на 2 саати..