Исто и мене. Од 4 месец почна да ми паѓа, проќелавев мислам. Сега од пред 2 недели почна да ми расте нова.
Знам сис дека не си, друго ми беше муабетов ете да ме утешеше дека ко ќе средам хормони, и мене ќе ми расте пак коса ете ко на тебе, после 2 3 години штом сум арна со ќерка што почна да спие на 1 година, ехее, гајле неам за главата
Јас среќа многу коса имам иначе со оглед на тоа дека цели топки паѓаа на бањање, решетката пп 3 пати ја чистев, сигурно без коса ќе останев
Женички вие што сте спонтано породени, до кога имавте крварење? 3 недели како сум породена , сеуште имам кафен исцедок.
Еден совет ако може и предходно пишав во групава.Ортопед ни препорача да примаме 400мг витамин д,вчера кај матичната истото ја прашав досрга примавме д3 од 400мг и д3 со омега од 400мг и ми кажа да продолжам само со д3 со омега по едно на ден.Совет ако може инаку сме 3 полни месеци
My daughter has eczema and I tried multiple creams and ointments along with steroid cream which made her skin worse. Can you please share your contact details or online link to buy the Skender cream?
My daughter has eczema and I tried multiple creams and ointments along with steroid cream which made her skin worse. Can you please share your contact details or online link to buy the Skender cream?
Dobro. Sega sto e prasanjeto? Ako treba da primaat samo po 400mg D3 togas primajte soedno so omega edno davanje da ti bide. T.e eve pak preprocituvam vo niv ima omega plus 400iu d3. Verojatno na 400iu mislele doktorite. Ako treba taa doza i ako im davas po edna vakva kapsula na den ke bides pokriena. Kolku za sporedba mene mi kazaa 1000IU na den da davam D3. Znaci vo mojot slucaj edna vakva kapsula be bi mi vrsela rabota. Moze li i drug nekoj da pise po kolku vi prekracuvaat D3 posle treti mesec??
Не се од Марс нашите мажи, и не е за станување татковци, секако тие го немаат тој инстинкт како нас, туку свесност и одговорност дека направил деца, не ги направи она сама и кога гледа дека мајката не може се сама очигледно, ќе помогне и ќе праша дали треба уште нешто. Татко се вика само дека ќе ги направи или да е тука за нив?