Dobro taka davaj im. Taja procenil pedijatarot. Ne treba i da se preteruva. Mene dvajcata ovaa doza mi ja dadoa 5kapki na den plivit d3. Obrazlozenieto bese deka e zima i nema dovolno sonce a malava ima kilaza. I ne preprasuvav dali ima nesto drugo. Sega sme na ortoped ke preprasam i tamu.
И ние сме колку вас, ама уште не се врти и главата неможе многу да ја држи стабилно. Ако го ставам на стомак ќе се држи за нешто и рацете како да плива на суво,кога ќе се умори му паѓа главата како некоа патка у вода. Дали треба да се загрижам?
Pa po izgledive ne treba, i moeto isto kako da pliva na suvo mnogu e smesen, ke se drzi malce na lakti ke fati igracka duri e na mese ama kratko, samo probuvam mnogu cesto da go stavam bidekji ne izgleda kako da obozava na meshe. Vrtenjeto uste go nema usovrseno, probuvase kako od nervoza i do sega nekolku pati e svrten, mu stavam igrace nesto demek da se svrti po nego da go fati no ne se interesira. Site isto vikaat sekoe bebe koga e spremno ke si napravi.
Isto i jas, pomina tretiot mesec se teshev mozebi ke me odbegne no eve sum, mi se cini pola kosa mi padna a uste ne e prestanata…
Вие сте добри, ние од 22 почнеме да се успиваме до 23.30 -00 заспива. Се мислам дали е во ред инаку не ми е проблем и јас седам до доцна,мм вели ист е ко тебе ноќна птица,он ќе то легне дека прва смена на работа ние почнуваме да играме тогаш. А како ги успивате за подоцна или порано? Јас чекам да му се преспие самиот кога ќе реши дека му се спие ..