Бебево два дена по ред, а влеземе да се успиваме плаче мислиш ја коле некој… одвај цица со тегнење со плачење, и на крај вадам измолзено и и давам. Го пие и некако ќе се смири па ќе се успиеме. Е од коа ќе ја успијам ќе ја легнам и за пола саат почнува да вришти во сон. Вришти страшно значи, одма одам и она уште спие и кенка како уплашена задишана, ама спие. Ќе ја земам во раце да ја смирам, ми спие и кенка во раце и некако ќе се смири и ќе ја вратам во креветче. Втор ден по ред.. Што може да биде? Се вадам малку од памет.. можно ли е да е исплашена и да сонува нешто?
go ceshaat dali znaete od shto mozit da e ????9m sme. rojazol krem koristime ama koda ne pomaga posle se pojavija i na celoto
prativ slika na doktorkata mi rece navodno gabicki se koga ke oslabi imunitet na kozata ili kontakt neso krem obleka i mi go dade rojazol.kremot
Моиве се потат позади на главчето ако ги држиш и рацете и нозете им се потат а камен ладни им се.Дома ние е топло со парно и само по боди по долги се и долни тенки и тенки чорапчиња.Незнам зошто вака и како веќе даги облакам децава
Животни чувате? Имало бебо близок контакт? Обавезно на кожен лекар ова е габа, се шири, чеша и пече премногу.
Ние сме 15 недела едното близначе наеднаш вриснува да плаче и тешко заспива навечер,изгледа во скок е
Исто е и моево. Раце и нозе испотени, а ладни. Ај рацете бидејќи си ги става во уста, ама и нозете. Почна и на главчето да се поти, особено кога цица. Исто и јас го облекувам, боди на долги, долни со стапалца или обични со чорапчиња. Шпикозни, ретко под нив боди на кратки, или боди на кратки ракави со дуксерче. Често го оставам и со боси ножиња, топло ни е дома.
Исто и јас им ги соблекувам чорапите пошто како мокри им се и после камен нозете.Инаку да и главчето кога пијат млеко им се поти позади кога ги држам