Мислам дека до 6 месеци не е препорачано било каков спф крем/лосион. Облека која би ја заштитила би било најдобро и капче со сенка можеби.
Преќинав со лактил, само по две чаши чај лакта микс пијам. Но имам чувство дека градиве ми се празни. Се мислам дали пак да почнам со лактил. Пиете ли вие уште? А и слабо ми цица, нерви искинав, не знам што е, можно ли од што ја болат непцата да одбива да цица? Не знам што да правам искрено, само навечер знае кога е успана да поседи на града, инаку три пати влече и се трга. Кажете што да правам излудев веќе
Пробај легната на кревет. И мојата у рака коа цица три пати ќе повлече и се врти да види све, ко тетка Фроска е. Све ја интересира. На кревет ми успеваше... Сеа цица летната, ќе ја фати дремка, се рола, седнува и плаче ...
Веќе две недели ако не се лажам. Со тоа што има некои подои цица еден да речеме и наредните два три и се такви се врти и ништо не цица. А вчера и денес катастрофа е со цицање.
Ги вадите на сонце директно? Денес ја извадив од количка, викам ај сонце да фати. Ама сега гледам едното обравче црвено, не е веројатно да и е од сонце изгорено