Sve probav eve vo momentov piese vo 23h i zaspa no se razbudi za 30min e eve uste sedime a sega vo 02h pak treba da pie jas neznam stvarno a deneska go razbudiv vi 12h namerno no ne ne odi nikako
Испотени и раце и нозе и камен ладни им се,ајде рацете ги пикаат во уста ама нозете незнам веќе.Почнаа цело време да киваат,носот затнат или со секрет прозирен и поткашлуваат како настинати.Последно време каката им е све тежнозелена или зелено со жолто.
Ние сме точно 3 ипол месеци уште се будат навечер за млеко сега еднаш мисе деси на 5 саати едното да спие иначе на е ипол или 4 саати се будат.Јас незнаж кога ќе почнат веќе да спијат подолго навечер.Пробав и млеко да им зголемам ама непијат оставаат или ако испие повеќе кего изблуцка после пијат по 120 мл со прашок искача 140мл,пробав и дремка да им скратам преку ден даги заспиваж покасно ама тоа е вриштење плачење кога им се спие нема шанси будни да ги држиш
Мојот е скоро 6 месеци. Синоќа се разбуди 5 пати! На 2 саати. Не знам дали е од тоа што е во 5ти скок. Не знаев кај сум. Сега ми чади главата
Педијатар ми кажа дека е ок зелено со жолто, не е страшно. А за тоа што поткашлуваат можеби ако воздухот е сув во собата. Мојот секој ден кива. Нема пропуштено еден ден
Од што може да и е топло главчето на бебушка а нема температура од вчера ми е таква 36.8 имат цело време образи црвени . Цица кака моча све нормално . Само многу се лигави за 2 дена 4 месеци прави .
Моето беше така. Не скратив дремка. Скратив спиење, место во 3 во 10 ја будев. Измешано и е ден и ноќ. Стави и да спие на различно преку ден од ноќта. Не ја ставај на исто место. Нека е светло преку ден, до гласови, навечер темно тишина. Ќе смени, почни од сега да практикуваш.
Za mene oblekuvanjeto e od sekogas macno. Ni ednoto ni drugoto ne sakaat oblekuvanje placat vristat i pretpostavuvam deka sekogas mi se nesoodvetno obleceni kako bebinja. Koga ke go vidam nekoi stokmeni se topam. Ova ni skafander saka ni kapa corapite gi vadi kjebenceyo go trgna…
Да не те плашам, ама од 6 ми чади многу повеќе. Не јаде, нејќе млеко, кенка по мене, сака во раце, не му се леже веќе во количка, дневни дремки хаос, ете заспа после 150 вртења, ноќе плаче кратко во сон, се буде, се врте, прета со нозе...
Исто и јас ,кога ќе видам бебиња наместени скоцкани се чувствувам како врска да немам со облекување . Капа ако се стави тоа плачки е досега беше мала од ко ќе заспиеше и ставав капа , сега овој период разбира повејќе незнам со ќе се прави . Скафандер носи ама едвај некако
Хах срценце, склетџиче е Моево изгледа исто несоодветно, преналблечено е. Никогаш не сум знаела да им погодам на децава и се плашам ветре да не ги дувне малку А ми викале докторите, како ти така и оно облечено. Ама викам јас се движам, ми станува топло, она лежи и пак плус нешто ќе и облечам. И ете вчера сум ја сварила душиче. Денес пак се мислам дали само по биди и горе некое дуксерче и тенка капа или пак ич капа да не ставам
Јас не и ставам, има јакната капуљача и со нејзе се штити колку толку. Можеш и панделка да и ставиш, ете ушињата ќе се заштитат колку толку. Боди, хеланки чорапи и јакна сме. И доле имам ко топлинчиња едни од зара. И ќебе дека е отворена количката, ама и го тргам, пошо одма и е жешко.
Еееее многу убава работа... Не можам здив да земам со овие скоковите веќе. Вчера го заспав во 21ч. Во 23 : 15 се разбуди со плачење, односно пиштење. Па и премираше дури. Го зедов во раце, нишкај нишкај никако да се смири. А тој за млеко да ти плачел. А замисли во 21ч испи 180мл И така после тоа на 2 саати си се будеше, со плачки. Досега не плачеше ако се разбудеше. Сега е катастрофа. Еве сега го заспивав од 11ипол. ЕДВАЈ сега заспа па да видам колку ќе дремни. Па и пола ден сум сама. Мислам дека сум при крај со нервите
Дремна после ручек. Стана и почна да вришти како да ја боли нешто. Се стресов цела, мислев да не и е килата, ја проверив фала богу ок беше. Дали ви се десило? Можно ли е да од запекот, не е искакана неколку дена, не е својствено за неа?