По колку колку денови најчесто пробувате вкусови стрикно 3 или може и 2 и дали мешате ново со веќе пробано, по колку лажички давате ?
Devojki imam mala od 1 mesec i imame problem so kakanjeto. Edvaj da kakat smenivme od aptamil na hipp combiotic i so nego kakat eve sekoja vecer veke 2 nedeli ama topcinja tvrdi kameen , maki trpeme dur ke izlezat. Mislev dur se adaptirat na hip ama veke 3 nedela odime i ista prikazna. Nekoj sovet ve molam
Мајка и моето имаше покачено црп и примаше антибиотик додека бевме во болница. Да не си била нешто болна пред породувањето? Пробај да бидеш посмирена, мисли позитивно. Се ќе се среди. Ти ги носат ли бебињата? Ставај ги на града, барај да ти ги носат гладни. Ќе надојде млекце.
Ве молам предложете ми влажни со подобар состав.и дали вашите бебиња ги бришете со влажни или има некоја подобра опција
Waterwipes. Поскапи се од просечната цена на влажни, ама јас само такви користам уште од старт, и никаков проблем не сум имала. И бришам и лице со нив. Имам користено за мене неколку типови на влажни (hipp, teta violeta, dm markata, pampers...) со 99% вода состав, ама не се споредуваат.
Некогаш 2 дена,некогаш 3. Ако давам од готова купена каша 2 дена. По 3-4 лажички првата недела, после колку што сакаше толку
Јас користам Виолета 99% вода, и се одлични. Бришам и лице со нив, има атопична кожа, немала никаков проблем до сега.
+1 за Water wipes додека уште не си е го држи главчето и е ладно. Подобра опција е миење газе или блазници со вода ако ти се занимава.
Користам на бејбилав 99% вода, но искрено не ни користам асално, само кога не сме дома, зошто мијам газе цело време и најдобра опција ми е. Вака триеш, шњакаш само навидум чисто. Инаку и на хипп по состав многу ги фалат.
Preku den spie edna dremka od 2h drugite dremki po 20min i sedi saka u race da go setam niz salon sobi se do 4sabajle
Веќе жешко е во скопјево, од кај да купам летна вреќа за спиење? Со зимскава е жива вода по 3пати се соблекуваме
Од Новалак преминавме на Аптамил. Утрово имаше потечна кака, претпоставувам дека е од тоа? И некако не го пие цело млеко што ќе му го направам. Претходно Новалак си пиеше 180,сега по 120,100мл пие