Искчучено ни е парното во спална о дневна,од самата изолација е топло.О јас нетрпам многу топло цело време по кратки сме по дома и пак ми е склет.Незнам кај да барам друг матичен во околина на рампа,кисела вода до центар
Napisav i vo grupata so kolicite ama ovde nekako pogolema aktivnost ima. Mi treba iskustvo i prepraka za letna lesna kolica za lesno upravuvanje i vozenje. Po koznost sto podolga tenda za zastita od sonce. Prostor za bagaz i lesna da se nosi so edna raka. Iskistva so kikaa boo, kindercraft i lorreli letni? Dali da zemam do 15 ili do 22kg?
И кај нас е толку со исклучено парно ... ама па не се поти така, стапалата знаат да и се испотат некогаш . Обично д3 фали викаат ако се поти , ама бидејќи прима незнам . Најди си матичен што е поангажиран.
Тие не ми беа ич практични јас земам сега пливит д и посебно омега, цели на рака ми остануваа бејбитол а уште толку ги плукаше.
Па како најдобри ми ги кажаа,ај ќе видам да земам други ама ќе ги однесам на клиника даги види специјалист педијатар
Мајка, потење може да биде од многу причини, ако има фали Д3 ке има и други симптоми. Најверојатно им е топло, ако можеш проветрувај почесто. Кај мене веќе на 23, 24 степени на бебето му е прежешко, а е доле на под. И е тенко облечен. Дури мисла ми е. Сепак однеси ги на педијатар да видиш што ќе ти каже, ама мислам дека нема да е ништо страшно. Едит: ако во просторијата готвиш и има и повеќе влага, сметај уште пос'клет ке им е.
Кај ги носевте за скрининг за слух бебињата? Моево направи 4 месеци,се гледа дека реагира на звук..ама да го однесам сепак сакам но нема термини државно ...Каде на приватно би ми препорачале и која цена е ?
И кај мене се тенковоблечени и мене понекогаш ми е страв да не ги настинам,ама штом ние со маж ми сме по кратки по дома цело време и ни е жешко пак и кој да ни дошол на гости неможат да седат што е претопло.Инаку внатре неготвиме,готвам во мултикукер на тераса,мада одкако се породив јас немам зготвено нени имам време
Епа ете ти одг, топло ви е дома. Не се грижи. Мојот стан е претопол. На сончеви денови гасам клима и прозор отворам повремено. Кога спие бебе дневни дремки во спална, отворам прозор за да разладам. Пробај така. Не знам како е со парно ама пробај разлади дома првин.