Јас го имам порано давано со зеленчук, ама обичен ориз варен. Е сега како за прв пат, сакам овој инстант да земам, ама читам се комбинира со овошје, па затоа прашав. Го немам до сега користено.
Ама дреме на цицка, ништо посебно не цица. Иначе да може да е на цицка, и само плаче од ништо, вришти.
И мојава е иста а скоков и помина .... незнам ни вејќе дали е нормално вака да пиштит не секогаш али на неколку пати ме преплаши. Вришти плачи се црвени цела дури и очите црвњни и се ништо не ја смирува, и од умор ќе заспие.а преморена е денсково спиење и е катастрофа, навечер е добра да речам .
Јас кога му спремав гриз првиот пат, одев по упатството на кутијата, и се направи како водичка Сега си ставам од око гриз и вода, дур не ми се направи текстура што ми одговара
4 вкуса до сега и дадов, по три дена, морков, брокула, јаболко и тиква. Јаболкото најмногу го бендиса сега за сега Многу ми е смешна како се згрозува, онака ќе се стресе кога ќе проба нов вкус Се спремаме за трета доза вакцини, здравје само. Па ќе морам пауза од нови вкусови, зошто ми рече педијатарот три дена пред и три после вакцина да не и давам. А кажи ми за ручек да почнам треба од кога ќе испробам сѐ за доручек и кога ќе почне по цела тегличка да јаде? Од кој месец се воведуваше ручек?
И мојот исто уште прави некои фаци не му се бендисува се хахах Мене педијатар ми рече сега после вакцината една недела паузи од воведување нешто ново. За ручек како што знам оттука, еден месец после воведување на првиот оброк, а во доручекот да имаш вклучено житарки.
А после колку денови од пробување на вкусови и даде оваа доза јас сум стигната до кај 15 лажички ама не многу полни и некако ми е страв да и давам уште а гледам дека сака
Да, сака да си игра, ќе тргне малку па плука и се смешка и си игра, заради близина и е тоа, во таква фаза е, 30 сек да не и сум во видик да станам да земам нешто одма плаче. Нареден петок 19та недела по термин, се надевам ќе заврши скоков. Со спиењето како сте, регресијата ве фати? Ние се бориме...
NE peglam, osven pred prvoto oblekuvanje koga epten bese malecka. Ne susam vo susara zosto mrazam koga mi gi stesnuva rabotite osobeno okolu lasticite na alistata. Susam na sonce i veter. Slobodno mozes da prekines da peglas ako mislis od aspekt na higiena. Za toa deka se poubavo ispeglani i polesno mozes da gi organiziras i naredis e drug muabet
Искрено да ти кажам немам појма после колку време беше, оти прво се молевме, една голтни, две плукни. И после кога изеде круша цело тeгле бев кефои. Давај и ако сака, баш супер
Мајки, синко многу си го пие чајчето на Бекутан од анасон и гледам му го смирува мешето многу. На упатство пишува 100мл денес за цел ден, а откако ќе испие низ текот на денот го гледам уште сака. Ќе биде ли нешто ако му дадам уште малку? Вие сте давале ли повеќе?