По колку пумпици ставаш на бањање ? И се појави егзема па ја земавме купкава, да знам со колку ќе има ефект
Да, и таму ги прегледуваат. Однеси ја крвната слика. Мислам дека не е причина ова да не примаат, ама сепак тие знаат најдобро.
Мајки болни ли ви се овулациите после породувањето ? Прва овулација, ме боли ќе ми пукнат мислам јајнициве.
Болни се. Мене некогаш ми беа болни и пред тоа. Сега ептен осеќам. Единствена разлика е што веќе не ме болат гради пред добивање. Пред бременоста ме болеа, цела недела скоро пред добивање. Стомакот само на првиот циклус не ме болеше, се израдував. Од вториот натаму исти болки како претходно, мора Налгесин...
Мене после пораѓај, менструацијата ми е скроз безболна. 5 месеци немам ниедна болка осетено, знам дека сум добила само кога ќе видам крв
На крај излеговме, со корпа со намера да не ја дува, и ја носевме во раце скоро цело време зошто не сакаше во корпа
Bebeto mi e 5 meseci, od 4 ipol meseci navecer koga ke zaspie se vrti na stomak I taka spie. Denes pedijatarot mi kaza ninako navecer na stomak, a taa sama dur ne se namesti na stomak ne zaspiva I ne znam sto da pravam. Nekoja so slicno iskustvo?
Им влијае ли времето на бебињата Обично е буден саат ипол- два и кенка заспива одма со цуцла, денес не знам што му е, ама едвајј издржува саат, саат и 15мин и кенка за спиење давам цуцла и се комира по 40-50мин. Нормално ли е
Даа, многу им влијае. На моето барем му влијае, поспани се повеќе. Само во скокот кога беше тогаш мува не ја лазеше.
И вчера беше поспан ама не како денес и претходно сум приметила ама не ми беше верно и на бебиња да влијае времето
Пред бременост ни овулација, ни за циклус немав болки. После пораѓај таква болка во десната гради и јајници имам, што дури и на ехо на гради почнав да одам и се. Гинекологот е во фазон супер ќе знаеш кога ти е овулацијата било за пазење или за бременост За циклус сеуште сум без мака освен што добивам на помалку денови.