Јас си купив рачен блендер, и раат ми е ги блендирам директно во чинија и нема толку за миење како што е со нутри булет, и можеш помалку да блендираш
Жени полека се спремам да воведам ручек. Е сега кажете ми ужина, помеѓу доручек и ручек, кога се дава? Или тоа е последен чекор од кога ќе се воведе и вечера?
Ejj eden den sme razlika Moeto deneska napravi mesec Da ni se zivi i zdravi. I na site tuka isto da im sw zivi I zdravi Da, so racinjata i ocinjata gi otvora ama za nekolku sekundi pak gi zatvora i si spie Sega se borime so grcevite i taka. Nekogas i poteshko dishi, nabrzina, mozebi i toa e normalno?
Витамините Д3+К1 ги давате заедно со Омега или правите пауза од некој час? До сега давав само д3+к1, омегата не ги почнав па сакам да ги почнам на месец и пол.
Совет за бебифон со камера каков да земам? Некој што користи да сподели како е задоволен. Навистина ми треба да е добар, спалната ми е ептен одделена од кујна/дневна, па чудово треба добро да функционира
Јас сум презадоволна од овој, има многу опции, можеш да комуницираш преку него, аларм за звуци, температура, одлична слика во темно. Мониторот е бежичен на полнење, камерата е жична ама има долг кабел. Гледам тука го нема на залиха веќе, во ЕнциМенци го имаше, може пак ќе донесат, мене пред 5 месеци ми е земен. https://topolino.mk/product/videofon-8-3-baby-monitor-babyline-lionelo/
Јас од Тему си нарачав и еве веќе 4 месеци го користиме. Одлично е. И тоа имавме некој купон 300 денари ни дојде, инсче 700 денари е. Со апликација се поврзува на телефон. Маж ми нарача и подолг кабел и одлично е.