Моето на два или три месеци кога беше вака имаше па можеби и повејќе слуз онака баш како шлајм. Го однесов на док.ми кажаа дека малце настината е и дека е нормално . Немаше температура немаше ни мрсулки . Немаше ни во секоја кака и за два три дена и помина. Прати види ден два.
Денеска беше прегледана дека и правеа лапизација на папочето ја наслуша докторката не рече ништо, ја прашав за слузот во каката ми рече да следам до петок па да се испита ако треба, ја прашав и патронажната сестра таа ми рече да не се секирам дека се чистело бебето, а гледам плунка имат така густа леплива па си викам можеби од плунката е
Мамички едно прашање не знам за каде е,моево бебенце веќе 3 дена навечер се буди и писка едвај ја смирувам два месеци сме,совет или некаде за помош од уплав,уроци што помага?
Како се манифестираат грчеви, како знам дали ги има/нема, што најмногу може да помогне, од која недела најчесто се појавуваат, и макс до кога траат?
Јас имав проблем со запек и од 03 мај сменив од ваја во линекс бејби ...Верувај дека се среди ...еднаш во денот оди ама без проблем ни плачење ни напнување со плачки... Секогаш е така на два дена или?