Од сношти малата почна да ми се буди на саат ипол или бара цице или да се држиме во раце. Денес цел ден е кенкава, од нигде никаде се расплакува кратко и престанува, дали е можно да се работи за скок? Во четврток ќе биде полни 4 недели, по тоа што читав на нет симптоми ко тие да се
Летово ќе видиме колку ќе биде практичен, ама досега најискористен ми е. Од два месеци почнавме да го користиме. Сега веќе станува потежок, па почна да боли грбот, ама бебе ужива во него. Сеуште го носам свртен кон мене, ама за брзо планирам да го вртам напред. Инаку, да, кога е потопло се поти и бебе и јас.
Феникс и јас не знам како ќе биде за лето ама сега за сега ептен го користам. Ако треба да тркнам набрзина до продавница, дм, аптека, еко логистик пред зграда дури и по дома го користам зошто некои денови мора да биде лепешка за мене па да подработуваме нешто заедно. Го виде и ортопед и педијатар, ми рекоа супер поставеност има на ноџињата. Кикабу е и не е изгор скап (мада мене ми е поклон од Луна од форумот, ама од прилика цените не се ѓавол ипол). Јас имам зелено светло и од напред да ја ставам ама уште ми е свртена накај мене.
Мојава вришти во кенгур. Ич не сака Не сака ни во раце да ја држиме накај нас свртена, сака нанадвор да гледа
Леле моево па го сака многу, ја врти главата на страна, го лиже и си гледа наоколу. Ако и е време за спиење дури и заспива во него. Стварно секое дете е прича о себи. Пробај напред свртена да видиш дали ќе сака така.
Мајки помош,на синко веќе подолго време му е искочено на обравчето матичната го виде вика сува кожа мачкај нешто за атопична кожа,мачкав мустела атопиа сега мачкам цицапласт la roshe подолго време ама ова си стои.Мене ова неми личи како за сува кожа
И јас се мислев многу и земав денес Колку ќе го користиме не знам, го земав најмногу за да рекреираме, па ќе видиме колку мотив ќе имаме и двете хаха. До 15 кг е.
Жени во колку давате доручек, а во колку ручек? И ако не ве мрзи на кратко колку време пред и по јадење цицаат? Според распоредот мојава јаде во 16, така ми одговора, претходно има дремка, ама па се мислам касно е за кога ќе почне со вечера
4 недели има бебето нормално е да сака во раце и ќе сака. Моето е два месеци и скоро цело време е во раце, ниту верувам ниту слушам на советите од типот “ќе го научиш само во раце”, “ќе го размазиш”.
Мајки, бебе е 11 недела цело време преку ден сака во раце да спие. Ништо неможам да завршам. До тоалет да отидам. А ја спуштам отвара очи, незнам што ќе се прави… Нелој совет, нешто да применам…
Лишајче е изгледа. Пробај со биодерма атодерм, нас ни помага за атопична премногу. Ја имам и цицапластот од ларош, ништо не помогна.
Ајде ќе побарам и биодерма и нејзе ќеја пробам.И мене ми личи како на Лишај повеќе.Долго време му стои.
Да се навикнеш 3 месеци е contact naps и се сите во мене или во маж ми, освен кога сме искочени тогаш спие во количка без проблем. Ќе завршиш работа кога ќе е будна, оставај ја на подлога да гледа играчки, релаксатор.
Исто сме и ние, 4+ месеци и исклучиво спие врз мене или врз татко и. Нема што не е пробано и не спие легната сама па да се убиеш. Комбинирам барем една дремка да и е надвор во количка при шетање, другите дома врз мене и гледам серии цел ден. Јас помирена сум и не ми смета, не се нервирам веќе. Работи завршувам дур е будна. Ама еве ако има некој совет нека каже.