Мене година ипол ми врне на глава да ти кажам, си викам како порано не сум си пуштала за себе, и онака тешко заспивав, сеа со детево, и јас кома со дождот здосадува на моменти да, дека пречесто го слушаме ама навика
Од што може да се појават како мозолчиња црвени мали на градите и вратчето кај едно месечно бебе. Имаше на лицето и сега гледам се појавуваат и на градите. Тие на лицето веќе една и пол недела се појавуваат па исчезнуваат и така постојано
Мајки по колку мл АД пијат вашите бебиња на 3 недели и дали на секои 2.5, 3 часа? Одвреме на време го бљуцка, дали значи дека и е мн. млеко или не и одговара?
Ве молам искуства со рота и пнеумокок вакцина, педијатар препорача да ги поделиме со шест валентната, бебето ми е 2м и 3 недели со страшни колики, како сте ги поминале? Дали да ја послушам или да почекам за рота? Фала ви
Мајки за две недели сме на свадба. Бебево не би го оставила на никој зашто нема да се снајдат, поголем терет и мисла ќе ми е да ја оставам на некој. Заспива околу 9, 9ипол. Би ја земале со нас на 2 3 саати и би се вратиле накај 10, 11. Што мислите ќе се изремети редот на бебе или? Да ја тераме истата рутина само покасно, со се бањање?
Од еден ден ништо не и бива. Може да ти заспие таму или по пат накај дома, немој да ја будиш, ќе си продолжите со рутина од нареден ден.
Ама сигурно некое фустанче ќе и облечам, како ќе ја пресоблечам.. па и дали ќе успеам пример од кола до дома па во креветче, многу пат е хахаха
Не му ја мисли толку, ќе поминете најокеј . Полека ќе ја пресоблечеш, боди ако носи не и со соблакај за да не ја расониш, едни шпиходни само и на нанање. Друга алтернатива ти е дури сте уште таму да и смениш пелена и да и облечеш шпихозни пред да заспие, ако приметиш дека се успива. Ако па е ептен будна и не заспива дури не ја избањаш тогаш тоа е, ќе се бањате во 11 .
Ако е успана нема да сети ништо. Јас пред некој ден така со моето, од кола до дома, му сменав и пелена и пижамки, не мрдна.
Јас би ти препорачал да ја оставиш, и да поуживаш на свадба. Ќе се снајдат, од еден ден ништо нема да е, верувај тешко е, ќе ја мислиш, ама супер ќе помине.
Немам ни млеко смрзнато, не ми е пробано дали ќе пие од шише ама повеќе ќе уживам со неа на свадба отколку да ја мислам дома. Се знам каква сум хахаха да беше денски не е проблем ама вака за навечер штознам