Дали станување во 5ипол сабајле се должи на скокот ? И порано пробав да ја заспијам џабе во 5 ипол е ококорена.. 7 пати ми стана ноќеска цицкиве издуван балон ми се преку ноќ..
Значи 4ти скок го пријавувам за завршен кај нас Иако не многу следам ама од што ве читам овде пак нешто сум во тек Никакви посебни промени немаше или прифатив како нормално се Дремките 30-40мин најдолга и една попладне од 2-2ипол часа. Буден е саат ипол но веќе може да издржи и два часа, зависи од ситуација Навечер врзува сон 5часа сигурно а се имаше случено неколку пати и 7часа да спие некогаш пред заспивање плаче хистерично неколку минути и заспива цврсто во секунда. Мислам дека веќе имаме некој ред фатено, знам кога за што плаче и што сака Имаше денови кога се будеше навечер, и плачење и кенкање ама ништо страшно. Ќе видиме 5ти скок како ќе не погоди
@baguf4e да се јави да каже коа планира да облече кратки за спиење. На роденден бевме жено и го кренавме во вис ресторанот додека голи не се соблековме на боди по прерамки, е до тој степен, и така и беше топло… нозете жешки и беа, и црвени образите… се мислам и за спиење да ставам кратки.
Мислам дека веќе на кратки и спие бебулето хахаха Ние денес надвор шетавме на кратки без чорапки, па мангупски ја извадила едната нога надвор да и виси, се луфтираше
Ние шетаме така веќе некој период, госпожата фрла патики, чорапи. Ако некој најде, наши се и тиа ние во летната се возиме веќе, па тоа едната надво ја вади скроз ко султанка некоја
Единствено во мол кога ќе влеземе не знам што да и правам па ја покрив со тетра денес. Значи камен имаа направено со климата тоа ненормална разлика во температура беше..
Денес бевме на педијатар. Се е ок. Е сега, сум чула дека некој дава пливит д3 а мене не ми спомна такво нешто, ми кажа само д3 и дха омега заедно што одат, к1 не пие бидејќи е на адаптирано. Се мислам што да правам, дали е тоа мала доза и да додам и пливит?
Ич не ме земај за репер. Кај нас станот е камен. Значи дома Сибир, надвор Африка. Денес излеговме во 11 до маркет во мол во куси панталони и доле боса нормално, урлаше детево додека влеземе во молот од топло што и беше трчав со количката побезо да стигнам. Ама ова за надвор... Дома уште ми е по долги, додека се затопли станот малку, веројатно уште две недели од прилика би спиела по тенки долги, па од средина на јуни по кратки. Јас лично спијам уште по долги, а не сум зимурлива личност. Ама кај вас ако е повисока температура облекувај кратки и ич не се мисли. Дојде лето жено, најлоша сезона за нашиве деца.