Многу терсене , само мое измолзено од шише сака, друго ништо. И со лажици нудам вода кога шетаме, дека топло е сега, да ја хидрирам малку.
Zdravo mamicki, imame dva meseca i primivme vakcina pred 4 dena. No gledam Promena kaj bebus, namalen apetit, jade po 60ml na 2-3 casa, nema tolku mokri peleni, vlazni no ne tezat. Stvarno sum zagrizena. Dali imate davateno Piko mumtivit za zgolemuvanje na apetitot?
Isto bese i moeto nedela dena posle prvite 3 vakcini ne cicase mnogu , nemase mokri peleni mnogu ,nervozno ne spijase dobro . Gledaj koga ke stani od spienje togas davaj mu da cica koga e pospano uste. Maka vidov i jas so vakcinite. A za apetit mislam deka e malo uste da mu davas .
Да не гледаш интернет. Грчеви се нормална појава и за жал не помагаат ни капки кај некои бебиња. На мојата ништо не помагаше, освен чајот на Бекутан. Бев против чајот, ама неможев да ја гледам и дадов. Ќе поминат. Какви болести. Не читај се. Гушкај бебе, масирајте меше. Ќе поминат.
Мајки со што ги мачкате бебињата на лице? Скоро 3 месеци сме, малце му е суво и рапаво. Со лосионот за тело на Веледа можам или?
Majki, dali lesno im se gadi na vasite bebuski? Samo sto mu dadam AD, se oblizuva i koga probam da mu dadam pak mu se gadi i povrakja. Dali e normalno tolku lesno da mu se gadi? i kolku ml Ad davate na 2 meseca bebe?
Nie samo sto napravivme dva meseca. Dali vasite bebinja sakat da se vozat vo kolicka? Nie do sega nemavme problem, no denes placese mn samo sto ja stavivme, verojatnk i bese pretoplo, ja rasoblekov i se smiri, koga se stemni pak pocna da place. Veke vtor pat ni reagira vecerno vreme. Dali vi se slucilo istoto?
Имам едно прашање бебе ќе направи за брзо два месеци, почна да разгледува наоколу најинтересна и е играчката над креветче моментално. Ама забележувам кога гледа нешто што не е конкретен предмет многу пати ги носи очињата накај носот не знам како да објаснам некогаш како да си го гледа носето или двете очи ги носи или едното. Се има случено неколку пати, дали има место за паника, да закажувам преглед очен или така си прават
Знам дека уште не гледа убаво сега почнува ама ме исплаши тоа што така прави со очињата. Фала за одговорот
Мајки, Д3 со Омега давате после јадење или? Ич не ги сака ќерка ми, а ми рекоа после јадење да и ги давам, ама и иде на повраќање од нив