Исто и ние еднаш ама подолго 2ипол саата сигурно, ама и не излегуваме секој ден, тогаш сме на тераса обавезно. Сакав да прашам за цуцли, ги имаме од 0-6 ама некогаш цела ја става во уста ми е страв, па сакам да му купам од 6 - 18 е арно ама кога видов сто врсти има и си излегов од аптека од philips avent ни се овие што ги имаме па дали да гледам иста форма или. Леле кои глупи прашања ми се овие ама морам
Хахаххха Што дека е поголема цуцлата, кога цела ја пика во уста… Па пробај со друга форма, ама има шанси да не ти ја прифати.
Јас сменав 6-18 исто од Авент, не ја прифати. И претходните 0-6 му беа од Авент, ама овие 6-18 се малку пошироки и не сака ни да ги види.. И ете ги така си стојат затворени во кутијата, му дадов пак 0-6
Мајки лимфоцити кај бебе покачени, треба 1.2 - 3.2, а него му се 5. Кај вашите како се, дали е нормално да се покачени или има нешто ?
Zdravo majki. Na sinkoto mu izleguvaat prvi zapcinja. Denovive e placliv i so racinjata vo usta i nervozen celo vreme. Dali znaete nekoj efikasen gel za nepcata?
Isto e i kaj mene, jas go mackam so gel dentinox. Glodalki kupiv razlicni,no niedna ne ja saka, celo vreme racinjata mu se vo usta,i moite race samo gi vlece nakaj negovata usta
Isto. Bukvalno sè saka da stavi vo usta. Igracka, kjebe sto i da e. I kolku povekje gi ceska tolku ponervozen stanuva. Izgleda kje treba da se izdrzi dodeka izlezat.
Лелее ова заспивањево навечер по саат и више ни трае периодов. Се надевам до вториов скок е и нема да е уште долго ама хаотично е, по 7-8 пати се буди на секои 5-6 минути и цицнува некоја минутка и пак демек заспива па се буди, бута прсти во уста и се врти цела се тумба лево десно и се така во круг хаосс… Денските дремки се претежно исто хаотични и со плачки - денес некако убаво се погодија на супер интервали не беше ич преморена и еве пак вечерва се мачи скроз да се успие. Дали и кај други е/било истово?
Мачно е додека излезат. Ние сега горните ги чекаме, многу е нервозен, лиги му течат, бута раце во уста, се гриза.
Аауу, втори скок. Лудило. Не е утеха, ама и другите се тешки. Кај син ми сите се осетија, може малце послабо 7.
Полошо беше Ако ти е за утеха, во 4ти скок сме плус регресија јас сум поодморена сега отколку во втори скок. И со рутина и пратење прозори сме од 20дена кога беше и пак беше хаос невиден, на раце успивање по 2 саати пот течеше од мене не смеев да ја спуштам. Е после тој скок на 2ипол месеци почна да се врти од грб на меше, па се тешам дека од совладувањето вештини е. Диши, се гледа крајот.