И јас вака исто како тебе кога беше новороденче го пресоблекував на секое будење, а се будеше многу често. И цело време ми се расонуваше. Па додека го презаспиев пак ехее.. Ако мислиш дека ќе ти прокисни пелената ставај за навечер едно бројче поголемо, само стегни убаво. Ништо нема да и биде од мочки, не се плаши. Јас еве пелена чиста му ставив во 18:30ч, тогаш го бањам, и менувам дури сабајле после 7:30ч.
Јас и ставам пелена еден број поголема од што носи преку ден и убаво ја стегам. Си тера 11,12 саати со една пелена цела вечер.
Бебе е 6.600 гр користам од слепи 4+ од 9кг до 14 мислам дека беа ...колкав поголем памперс? Малку се вмешав во разговорот
Немам појма слипи како се со бројчиња, неможам со тоа ич да ти помогнам. Може па и толку му е издржливоста на слипи. Стварно не знам и неможам да коментирам за тие пелени. Ние сме на бејбилав од раѓање. За преку ден користам 4, а за навечер ставам 4+ , дека мочле е за машала.
8ма недела е, ги сметам од последен термин, се надевам така треба. Ако сум грешка нека ме поправи некој